koga
Mama Maksa i Julka
ech ... rozmarzyłam się ... jednak wybieramy się we wrześniu do Maroka na 2 tyg. podróż "na dziko" - poczytałam relacje w necie - są świetne, przewodnik właśnie do nas idzie pocztą i trzeba będzie opracować zarys jakiejś trasy, żeby skrzętnie ominąć miejsca turystyczne dla białych musimy tez mieć plan B na wypadek jak Maks nie zagustuje jednak w podróżowaniu autobusem z kozami i kurami
wpadłam też na geoblog chłopaka, który wybrał się w podróż do okoła świata - w kilu miejscach, w których był też byliśmy ... bosko tak powspominać ... oby było nam dane tak się jeszcze powłóczyć ... chciałabym pokazać Maksowi (i może innym potomkom), że można żyć inaczej, za parę groszy albo za uśmiech "na pace" i niekoniecznie w luksusie zwiedzać świat no i jak różnorodnie jest na świecie ....
wpadłam też na geoblog chłopaka, który wybrał się w podróż do okoła świata - w kilu miejscach, w których był też byliśmy ... bosko tak powspominać ... oby było nam dane tak się jeszcze powłóczyć ... chciałabym pokazać Maksowi (i może innym potomkom), że można żyć inaczej, za parę groszy albo za uśmiech "na pace" i niekoniecznie w luksusie zwiedzać świat no i jak różnorodnie jest na świecie ....