reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
oooo właśnie karolka!
Czego to nie zrobią, żeby sprzedać produkt:baffled:

....jeszcze szyja mnie boli, fak fak fak mam nadzieję, że przejdzie. J. u swoich rodziców bo "ledwo żyje" co zresztą słychac po głosie, kicha co chwila i nie chce jeszcze gorzej doprawić Mata.
Super zamiast weekendu spędzonego na działce będziemy pewnie koczować w domu:dry:
ale najważniejsze żeby mi chłopaki doszły do siebie.

jakaś deprecha mnie dopadła
spadam, nie smęcę Wam już:frown:

Kinga - udanego urlopu! (a ta nagroda, której nie wygrał:wściekła/y: to tygodniowy wyjazd dla 2 osób na US Open - serce mi krwawi jak to piszę :wściekła/y:)

Jesteśmy u Iwonki :-)
Rafał dzielnie nas dowiózł o 5 nad ranem byliśmy i postawiliśmy dom na nogi.
Krzymek wyrósł i podpatruję czym iwosz go karmi :-)
Z Karoliną jeszcze się nie pozabijali, chociaz chwilami próbuję, kto silniejszy:happy2:

Koga, serce mi krwawi jak to czytam :blink::blink: Pojedziesz jeszcze :-p

chyba zaczynam powoli fiksować :szok: tak bardzo chcę mieć drugie dziecko, że zaczynają mi się śnić pozytywne testy ciążowe :confused: chyba muszę wyluzować , bo taka postawa prędzej doprowadzi mnie do choroby psychicznej niż upragnionej ciąży :baffled::baffled::baffled: tylko jakoś mi trudno wprowadzić to w życie....echhhhhhhhhh

fionka - raz się udało to uda się i drugi !!! rzeczywiście pewnie najlepiej wyluzować tylko jak to zrobić:dry: mojej koleżance właśnie się udało a walczyli ponad dwa lata i już in vitro im po głowie chodziło:sorry2:

kinga - dobrze że iwosz wam drzwiami nie trzasnęła i nie powiedziała wpadnijcie za 2 godziny:-D

reklama
Do góry