reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
lolcia - my już raczej na pewno będziemy w tym Świnoujściu - mężyka wpisali na listę - tylko teraz kwatery szukamy! - nie masz czasem jakichś namiarów?
to chyba nam spotkanko wypali:-)

dziewczyny pls trzymajcie kciuki za mojego małża kochanego!!! w weekend gra turniej, w którym jest mega boska i absolutnie rewelacyjna nagroda główna, padnę ze szczęścia jak mu się uda!!!!!!!

koga trzymanie kciuków masz jak w banku ;-):tak::-) ale napisz koniecznie jaka jest ta główna nagroda żebyśmy wiedziały za co te odciski na kciukasach:-D

normalnie boję się zapeszyć!!!! w poniedziałek powiem:happy2:

fionka - to może za 10 dni razem potestujemy:-), bo tak zerknęłam na Twój suwaczek

koga namiarów nie mam, tylko jakoś wcześniej podałam adres internetowy kwatery, w której będzie moja siostra
www.villakapitanska.pl
ale ona bedzie tam pierwszy raz więc:confused:
ja w Świnoujściu będę od 2 do ok 13 sierpnia. Na priva wyślę Ci mój numer komórki to zadzwonisz do mnie.
ale sie cieszę:-)
a powiem Ci że jak ostatnio napisałam o tym spotkaniu to potem śniłaś mi się, że odwiedziłam Cię w Twoim nowym domu. troche dziwny to sen, Maks i Mateusz wogóle nie byli soba zainteresowani i bawili sie w różnych pokojach, a Twój dom......hmmmmm nic w nim do siebie nie pasowało:-D:-D:-D

I trzymam kciuki za Twojego Lukasa! Wygra jak nic. Czuje to:-D

reklama
Do góry