reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
ano iwosz tak, niecałe 100 kmKaśka- to chylę czoła w sprawie porzeczki- ja wymiekłam przy 5 kg ;-)
Lolcia- tak, Brwinów pod warszawą - skąd wiesz??zaraz się okaże,że mieszkasz w okolicy :-)
EDIT: sprawdziłam dokładnie - 108 km
Ostatnia edycja:
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ale mnie szczujecie tymi konfiturami i dżemami!!!
my własnie wróciłyśmy z placu zabaw, nie ma to jak zabawa w deszczu, Agata była zachwycona :-)
my własnie wróciłyśmy z placu zabaw, nie ma to jak zabawa w deszczu, Agata była zachwycona :-)
Koga- nie ma sprawy, tylko ja mało słodzę te dżemy i są ciut kwaskowe - może być? ;-)
czekam teraz na śliwki (aż będą trochę tańsze) i jabłka :-)
Lolcia- a skąd dokładnie jesteś?
poznałam ostatnio w piaskownicy taką mamę, która powiedziała mi,że w okolicznych miejscowościach odbywają się co tydzień przedstawienia dla dzieci - więc jutro się wybieramy :-) - mam nadzieję,że Krzymkowi się spodoba;
poza tym na plac zabaw zaczęła przychodzić babeczka z biblioteki i czyta dzieciom książki :-)- mają miły przerywnik w zabawie :-)
czekam teraz na śliwki (aż będą trochę tańsze) i jabłka :-)
Lolcia- a skąd dokładnie jesteś?
poznałam ostatnio w piaskownicy taką mamę, która powiedziała mi,że w okolicznych miejscowościach odbywają się co tydzień przedstawienia dla dzieci - więc jutro się wybieramy :-) - mam nadzieję,że Krzymkowi się spodoba;
poza tym na plac zabaw zaczęła przychodzić babeczka z biblioteki i czyta dzieciom książki :-)- mają miły przerywnik w zabawie :-)
Ostatnia edycja:
reklama