reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

koga a więc spotkanko będzie?
Ja baaaardzo chętnie, bo w ten weekend o którym piszesz napewno będę:tak:
Kinga o Szczecin bym zahaczyła, ale będziemy jechać tamtędy ok. 5-6 nad ranem:-D
Ale ze Świnoujścia do Szczecina nie jest daleko (o ile sie nie mylę to 100 km) więc może wpadniemy na kawkę:tak:

reklama
Kinga - to my wpadamy na śniadanie 12 rano, bo jednak z Wrocka jedziemy na autobankę niemiecką i zjeżdżamy w Szczecinie, a potem na Kołobrzeg :-D:-D:-D

żeby jechać normalną trasą - bardzo źle wspominam zeszłoroczną - dwa razy o malo nie mielibyśmy wypadku przez głupotę tirowców. podobno coraz więcej ludzi tak jeździ.

kaska, wal jak w dym :-D:tak::tak:

ivka, my tez gdybyśmy jechali na południe do Bielska, trasa byłaby przez Niemcy. trochę dłuższa, ale autostradą, bez ograniczeń, lepsza droga, więc czas ten sam :tak:

lolcia - oczywiście, że będzie :-) tylko musimy jeszcze jakąś kwaterę znaleźć i musi się okazać, czy wpiszą mojego małża na turniej w Albeku (nie wiem jak to się pisze:nerd:)
kinga - super pomysł, jeśli pojedziemy o ludzkiej porze to wpadniemy:) i ja również zapraszam jak wybierzecie sie na Waszą objazdówkę - do Warszawy przez Poznań jest dość podrodze:-)

Koga to fajnie, mam tyko nadzieję, że wyjazd Wam wypali.

Kaśka mam namiar na kwaterę, w której będzie urzędować moja sister. Bedzie tam po raz pierwszy, ale wygląda to dosyć ładnie. Chyba nawet pierwszy rok wynajmuja. Moja siostra mówiła coś o cenie 100 zł za dobę za pokój(ale nie jestem pewna). Tanio to chyba nie jest.
www.villakapitanska.pl

reklama
lolcia - ja byłam na kapitańskiej, tylko na niższym numerze. tylko ja muszę mieć kuchnię - taka wygodna jestem.

Koga -Albeck - tlyko żeby tam dojechać to będziecie jechaćprzez Szczecin ze Świnoujścia. widzę, że małż po Europie zacyzna pogrywać:-D:-D

Do góry