reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

witajcie moje drogie :-)

julia witaj wsrod nas :-)

ja nie bylam u gina (bo mi bole przeszly- wiec jakos nie odwazylam sie ;-) ) ale dzisi mialam wizyte u endokrynologa i alergologa. ze wzgledu an zaostrzona astme teraz bede mogla dostac od mojej lekarki zwolnienie co mnie cieszy, ale martwi mnie ta astnma- tym bardziej pod katem dzieciatka :-(

ale tak poza tym to chyba jest lepiej ;-)

reklama
Madzia zdrówka dla Ciebie ..trzymaj się kochana ..dobrze że pójdziesz na L4 ..odpoczniesz sobie...od pracy i stresow..buziolki dla Ciebie i brzuszka

Julia witaj wśrod marcowych mam.

karolka: ja juz jakies 3 tyg jestem na zwolnieniu ale musze sie mocno natrudzic zeby je dostac. moja gin uwaza ze skoro ciaza przegiega bez powiklan (dla niej powiklaniem jest chyba tylko przymus pobytu w szpitalu) to nie ma podstaw do tego zeby dac zwolnieniu chocbym awet jej mowila ze co chwile mdleje, ma zylaki czy cos tam jeszcze. ona zawsz mi odpowie- ze w ciazy to normalne :baffled:
dlatego musze biegac do innych lekarzy i brac od nich zasw. ze cos sie dzieje

julia witam i ja wsrod marcowek:-)
madziu kochana ciesze sie ze bole przeszly ale znow astna........mam nadzieje za sobie odetchniesz na zwolnieniu-a ja nie doczytalam-co kto w brzusiu mieszka????????no chyba ze sama zainresowana nie wie:laugh2:
emciu jak sie ciesze ze z dzidzia wszystko ok ze sobie buszuje w brzusiu,a niech fika co tam,no i mlodsci precz

a ja jutro urlopik ale krociutki w pn do pracy ale wcale sie nie ciesze-wole pracowac-przynajmniej nie rozmyslam,pogoda do D...Y to malo powiedziane-zimno i deszcz-mam dosc!!!

sylwia głowa do góry nie smuć się!!!:tak::-) a jak masz kiepską pogodę to przyjeżdzaj do PL aktualnie mamy słońca pod dostatkiem i ciepełko:tak:

magda może pomyśl o jakimś drugim ginie do którego mogłabyś chodzić równolegle po zwolbnienia, moja znajoma tak robiła, bo ciążę prowadziła jej ginka którą bardzo ceniła i nie chciała z niej rezygnować ale ona nie dawała jej zwolnień (zaproponowała jej na tydzień przed terminem:szok:) więc poszła z polecenia do lekarza który dawał jej L4 bez szemrania
swoją drogą zauważyłam , że z tymi zwolnieniami jest problem głównie u lekarzy kobiet, faceci raczej dają bez problemu

Madzia- trzymaj się dzielnie ..Kochana :-):-)

Emciu - bardzo się ciesze że z dzidzią wszystko ok ...Ty także Kochana się trzymaj dzielnie :-):-)

Lolciu - ostatnio cierpię na totalny brak czasu ...duzo u nas sie dzieje ....zaczynamy remont ,i wszystko jest napiete mocno ..aktualnie zamowione są drzwi ...czekamy na montaz ..oby długo czekac nie trzeba było....a potem ruszamy ..zastanawiamy się jeszcze na wyborem ekipy ..ale właściwie już wybralismy mam nadzieje kolega mojego K bedzie robił......elektryke maz przyjaciołki ..zostaje jeszcze hydraulik..ale dzisiaj ma przyjsc i powiedziec czy zrobi....(bo teraz fachowcy maja tak napiete terminy)....w weekend ogladalismy plytki ,i armature ..dzwonilam juz w sprawie mebli kuchennych ..wiec mam namiar do małej firmy która niedość że taniej to jeszcze szybko bo w 2 tygodnie robi meble ..potem szafe musimy zamowic ..sprzęt agd już wybrałam ....w sklepie internetowym oczywiście ceny o wiele niższe niż normalnym sklepie ..sprzet zamowie zaraz jak zamówie meble do kuchni bo wiekszosc jest do zabudowy (z wyjątkiem lodówki) ..czas oczekiwania ok 3 dni i przywożą kurierem
idac za przykładem Kogi czesc rzeczy staramy się robic sami

reklama
tez myslalam o innym lekarzu (w celu zwolnienia) dlatego rozmawialam z alergologiem o zw. potem pomysle co dalej, bo moja ginka jest dobrym lekarzem, bartusia mi prowadzila wiec nie chce sie przenosic do innego.

sylwus: ja nie wiem kto tam mieszka :-( caly czas mowi o dzidzi "ona" ale zobaczymy 21 lipca ;-)

Do góry