reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
suszi trzymam kciuki, a jeśli chodzi o moją prace to ja dostałam propozycje przypadkiem i poprostu przyjęłam a jak po 2 dniach chciałam zrezygnować to szefowa mnie bardzo prosiła żebym została pomimo że nie mam zielonego pojęcia o handlu. Nie wiem czemu się na mnie uparła:)

no to jak tyle osób trzyma kciuki to chyba nie ma innej możliwości i muszą mnie przyjąć;-), dzięki dziewczyny:-):-)

a ja dziś w nocy się wytańczyłam za wszystkie czasy, wykorzystaliśmy przyjazd mojej mamy i wyrwaliśmy się z mężem pierwszy raz od niepamiętnych czasów gdzieś razem, było zdecydowanie miło, jak wracaliśmy już świtało...

suszi, ja też dołączam do grona trzymających kciuki :tak:

Byliśmy dziś na roczku Rafała chrześnicy. Fajnie było. to córka naszych przyjaciół i świetnie się czujemy w towarzystwie ich rodzinki, jakby była nasza.

I od wczoraj razem z Rafałem ćwiczymy 6 Weidera. Wiecie, jaki ja mam słaby brzuch? szok:szok:

Kinga słaby brzuch??? a gdzie Ty masz brzuch przepraszam??:-):-) nie zauważyłam....
a swoją drogą..moja koleżanka z rehabilitacji twierdzi że to są bardzo niedobre ćwiczenia, bardzo obciążają kręgosłup. i zawsze jak jestem w połowie szóstki to sobie to przypominam:-D:-D i przestaję bez wyrzutu:-)

reklama
Kinga ja też Twojego brzucha nie zauważyłam;-);-)
za to jak możesz to podeślij mi te ćwiczenia, please, może i ja spróbuję:-)

Do góry