reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
suszi trzymam kciuki, a jeśli chodzi o moją prace to ja dostałam propozycje przypadkiem i poprostu przyjęłam a jak po 2 dniach chciałam zrezygnować to szefowa mnie bardzo prosiła żebym została pomimo że nie mam zielonego pojęcia o handlu. Nie wiem czemu się na mnie uparła
no to jak tyle osób trzyma kciuki to chyba nie ma innej możliwości i muszą mnie przyjąć;-), dzięki dziewczyny:-):-)
a ja dziś w nocy się wytańczyłam za wszystkie czasy, wykorzystaliśmy przyjazd mojej mamy i wyrwaliśmy się z mężem pierwszy raz od niepamiętnych czasów gdzieś razem, było zdecydowanie miło, jak wracaliśmy już świtało...
a ja dziś w nocy się wytańczyłam za wszystkie czasy, wykorzystaliśmy przyjazd mojej mamy i wyrwaliśmy się z mężem pierwszy raz od niepamiętnych czasów gdzieś razem, było zdecydowanie miło, jak wracaliśmy już świtało...
K
KingaP
Gość
suszi, ja też dołączam do grona trzymających kciuki
Byliśmy dziś na roczku Rafała chrześnicy. Fajnie było. to córka naszych przyjaciół i świetnie się czujemy w towarzystwie ich rodzinki, jakby była nasza.
I od wczoraj razem z Rafałem ćwiczymy 6 Weidera. Wiecie, jaki ja mam słaby brzuch? szok
Byliśmy dziś na roczku Rafała chrześnicy. Fajnie było. to córka naszych przyjaciół i świetnie się czujemy w towarzystwie ich rodzinki, jakby była nasza.
I od wczoraj razem z Rafałem ćwiczymy 6 Weidera. Wiecie, jaki ja mam słaby brzuch? szok
pytia
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za tę szóstkę. Bo ja to za każdym razem dochodziłam do jakiegoś 10-12 dnia i wymiękałam
K
KingaP
Gość
ja po dwóch dniach zastanawiam się, jak można wytrzymać do końca
Kinga słaby brzuch??? a gdzie Ty masz brzuch przepraszam??:-):-) nie zauważyłam....
a swoją drogą..moja koleżanka z rehabilitacji twierdzi że to są bardzo niedobre ćwiczenia, bardzo obciążają kręgosłup. i zawsze jak jestem w połowie szóstki to sobie to przypominam i przestaję bez wyrzutu:-)
a swoją drogą..moja koleżanka z rehabilitacji twierdzi że to są bardzo niedobre ćwiczenia, bardzo obciążają kręgosłup. i zawsze jak jestem w połowie szóstki to sobie to przypominam i przestaję bez wyrzutu:-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Witam się z kawką i spadam do pracy
Miłego dnia
Miłego dnia
reklama