reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
pytia witam
ej no bo wiadomo, że to nie o agrest chodzi, tylko o to, że gościu dalej traktuje działkę jak swoją, a nas jak intruzów chodziło tylko o to żeby przyszedł i zapytał a ostatecznie nawet poinformował że będzie zrywał....a pożyczona kasa była duuużo większa niż ta u lolci...ale to też nie o to chodzi tylko o fakt, że ludziom się wydaje, że tak można..i jakoś im nie wstyd..
Emcia
Marcowa Mama '06
Witam kobitki!
Widze, ze nastroje calkiem bojowe
Pisze, zeby sie pochwalic ze bylismy w piatek na usg i wszystko wyglada agelancko!!! Dzidzia rosnie i szaleje w brzuszku jak jakis wariat! Powoli tez mi przechodza nudnosci i zaczynam miec wiecej energii, choc to i tak zalezy od dnia.
Mam nadzieje, ze wszystkie ciezarowki maja sie dobrze! Ide poczytac co tam u was slychac! Buziaczki:-):-)
Widze, ze nastroje calkiem bojowe
Pisze, zeby sie pochwalic ze bylismy w piatek na usg i wszystko wyglada agelancko!!! Dzidzia rosnie i szaleje w brzuszku jak jakis wariat! Powoli tez mi przechodza nudnosci i zaczynam miec wiecej energii, choc to i tak zalezy od dnia.
Mam nadzieje, ze wszystkie ciezarowki maja sie dobrze! Ide poczytac co tam u was slychac! Buziaczki:-):-)
*J*U*L*K*A*
Emicia bardzo się ciesze. Twoja córcia jest marcowa tak jak mój synek
Emcia
Marcowa Mama '06
Witaj Julia! Nasze dzieci wszystkie sa z marca 2006. To forum bylo zalozone jak dzieciaki byly jeszcze w brzusiach i trwa az do teraz i miejmy nadzieje jeszcze dlugo, dlugo...;-)
Kasianka pogon goscia, co ci sie bedzie panoszyl!!!!!
Kasianka pogon goscia, co ci sie bedzie panoszyl!!!!!
*J*U*L*K*A*
Emcia no tak nie zauważyłam wczesniejszego, hihi, ale gapa ze mnie
reklama