reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

magda - marsz do lekarza! i nie martw się!

a tak wracając do tematu sprzętu - małżonek mój kochany wygrał w tenisa .... kuchankę mikrofalową, całkiem zacną - stoi od 2 tyg w kartonie, bo nie wiemy potrzebna nam będzie ??????? (nigdy nie mieliśmy) czy opchnąć ją na allegro????

myślicie , że te fale są jednak szkodliwe ?????

reklama
julia pewnie, że można :-)

koga, a co dziś szkodliwe nie jest. Poza tym nie sądzę, żebyście non stop jedli dania z mikrofalówki. Druga sprawa, że teraz te kuchenki wyglądają zupełnie inaczej niż jakiś czas temu.

koga nam się mikrofala bardzo przydaje, szczególnie do podgrzewania kawy jak mi wystygnie;-):-D:-D:-D, i popieram ivkę, że bez przesady z tą szkodliwością , no chyba ze się raptem na samo żarcie z mikrofali przestawicie:rofl2: ale raczej wątpię:-)

julia witamy !!!!

Julia witaj!
koga ja długo wzbraniałam sie przed zakupem mikrofali, teraz jestem bardzo zadowolona. Oszczędność czasu. Oczywiście nie wszystko tam wrzucam, z perspektywy czasu żałuję, że nie miałam jej wcześniej
Magda do lekarza brzuchatko marsz:tak:

Marlenka jak badania??? Napisz koniecznie

Hurra weeekend sie zaczyna:-D

a ja dzisiaj mam podły nastrój i jeszcze się z G pokłóciłam :wściekła/y: a wszystko przez głupotę...ojciec gościa od którego kupiliśmy działkę z domem miał na tej działce agrest i maliny. na wiosnę przyjaźnie zaproponowaliśmy żeby sobie krzaki wykopał jeśli chce. nie wykopał. więc je poprzycinałam, wyplewiłam, okopałam a on...dzisiaj przyszedł zerwać agrest :szok::szok:
nie piszę już o tym że codziennie on i jego rodzina chodzi przez naszą działkę,ale o to nie miałam właściwie pretensji bo nie ma jeszcze ogrodzenia...

no ale z tym agrestem to chyba przegiął, grześ mu zwrócił uwagę i chyba wojna rozpoczęta:baffled::baffled::baffled: a miałam nadzieję że uda nam się tego uniknąć(pozczątki były kiepskie, córka gościa pożyczyła kasę od nas i nie oddała do tej pory...)
bleee jak ja nie lubię takich akcji.
wiem, powinnam ich olać, ale problem w tym że od nich jest przeciągnięty prąd:baffled: wprawdzie jest na to akt notarialny, ale pewnie będą nam chcieli życie uprzyjemnić..

reklama
Do góry