reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
A ja w ramach ucieczki przed chandrą spędziłam dzisiaj 2 godziny u kosmetyczki. No i się faktycznie się zrelaksowałam, chociaż nie zauważyłam, żebym była piękniejsza, hihi.

A ja w ramach ucieczki przed chandrą spędziłam dzisiaj 2 godziny u kosmetyczki. No i się faktycznie się zrelaksowałam, chociaż nie zauważyłam, żebym była piękniejsza, hihi.
pytia najwazniejsze ze samopoczucie masz lepsze:-):-) ...........a piekniejsza to ty jestes kazdego dnia .....nawet bez kosmetyczki ..... jak i wszystkie przyszłe mamusie na bb:tak::tak:buziaki dla jasia i malej kruszynki:)

Ostatnia edycja:
Trzymajcie za mnie jutro kciuki. Jadę do Gliwic na badania. Sama nie wiem, ale bardziej mnie stresuje fakt, że Ł. zostanie pierwszy raz na cały dzień beze mnie. :-( Dzisiaj z wrażenia obudziłam się o 5 rano, właśnie o tej godzinie mam jutro pociąg. Szkoda, że nie znam nikogo z Gliwic - może by mi zajął kolejkę do rejestracji i w ten sposób mogłabym szybciej wrócić do domku...

Felqua - jestem. jeszcze tylko trzy Spiele i po zabawie. jeden z moich faworytów już w finale. szkoda tylko mojego pewniaka na Meistra, ze odpadł w potyczce z sąsiadami.wrrrrrr

ludzie jak mi tez brzuch przeszkadza :-( od wczoraj od 18 mi sie spina, strasznie boli a maluch przy tym kopie niemilosiernie bo go tam chyba te skurcze gniota :-(
myslalam ze mi przeszlo bo od rana nic sie nie dzialo, ale now sie zaczelo. lezenie i odpoczywanie nic nei daje.chyba pozostanie mi pojechac do lekarza

reklama
Do góry