reklama
K
kasiula matula
Gość
Co do pajączków itp ja ogólnie mam jakis wstręt do owadów wszelakich latających pełzających i jakichkolwiek innych
Ja zawsze spałam razem z Emi do czasem do 10 ale nie do życia jestem jak tyle leniu****e. dlatego teraz tez wstaje wcześniej i porobię kilka rzeczy zanim mała wstanie
Ja zawsze spałam razem z Emi do czasem do 10 ale nie do życia jestem jak tyle leniu****e. dlatego teraz tez wstaje wcześniej i porobię kilka rzeczy zanim mała wstanie
K
kasiula matula
Gość
hehe nawet nie wiedziałam że tak mięsem rzucam na BB
pytia
Fanka BB :)
kasiula - oj, lale masz fajnie, że Emi tak dlugo śpi. Jaś o siódmej już jest w pełnej gotowości bojowej, podnosi mi głowę z poduszki i mówi " Mamusiu, wtań już"... A ja bym spała i spała rano...
Magdalena - ogólnie czuję się dobrze. Tzn. jak przy pierwszej ciąży mijają mnie wszelkie nudności, wymioty, itp. Jedyne co mi dokucza to ciągła senność i czasem silne bóle głowy. U mnie było trochę gorzej psychicznie ostatnimi czasy, ale myślę, że sprawy mają sie ku dobremu teraz. Za dużo stresów ostanio sie nawarstwiło. No i jeszcze jakieś takie dziwne napięcie i twardość czuję czasem w podbrzuszu. We wtorek mam wizytę, muszę zapytać o to. A co u Ciebie?
Magdalena - ogólnie czuję się dobrze. Tzn. jak przy pierwszej ciąży mijają mnie wszelkie nudności, wymioty, itp. Jedyne co mi dokucza to ciągła senność i czasem silne bóle głowy. U mnie było trochę gorzej psychicznie ostatnimi czasy, ale myślę, że sprawy mają sie ku dobremu teraz. Za dużo stresów ostanio sie nawarstwiło. No i jeszcze jakieś takie dziwne napięcie i twardość czuję czasem w podbrzuszu. We wtorek mam wizytę, muszę zapytać o to. A co u Ciebie?
magdalenaB
marcowa mama 06'
i wiecie co? czuję, jakbym miała dni policzone do porodu i poczucie, ze jeszcze tyle rzeczy chciałabym zdążyć zrobić, a tu zero mocy , siły nie te i ruchy jakieś wolniejsze
hmm, czyzby syndrom wicia gniazdka?? kingus, no cos ty ;-) delektuj sie "spokojem" ;-)
K
KingaP
Gość
kasianka, ja nie rozumiem jaki Ty widzisz problem? Wracając z roboty wstąp sobie na jednego. Będziesz miała poczucie bycia na imprezie i zrozumienie dla ptaszków będzie większe
kelts
Fanka BB :)
jezeli chodzi o spanie to u nas mloda tez nie daje pospac. wstaje ok 6 lub 6.30 w wyjatkowych sytuacjach o 7.ale za to nie spi w dzien wcale i usypia o 18. na jakby na to nie spojrzec dzieci w tym wieku potrzebuja 12h snu. a ja ma przy najmniej czas zeby cos zrobic wieczorkiem:-) rano nie ma szans nim mloda wstanie. jak tylko Paula poczuje ze ktos sie po domu porusza to MUSI wstac.
Kinguś nie widzę problemów, bo o tej porze generalnie nie za wiele widzę poza tym często pracuję w domu,a ja teraz na wsi więc wstąpienie na jednego wymagałoby niezłego samozaparcia kelts,z tą 18-tą to jakaś rewelacja u nas jeszcze spanie w dzień,więc giga usypia ok 21 no i rano jak nie czuje mojego brzucha (ręką czy nogą) to budzi się momentalnie ratunku,nie mogę nic z tekstem zrobić ani wstawiać emotikonek ktoś wie dlaczego tak się może dziać?????
reklama
K
KingaP
Gość
siedzę i czytam co do mnie napisałaś i uświadomiłam sobie, że opieram brodę wtedy tak samo jak Ty na zdjęciu