reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Co do pajączków itp ja ogólnie mam jakis wstręt do owadów wszelakich latających pełzających i jakichkolwiek innych:baffled:

Ja zawsze spałam razem z Emi do czasem do 10 ale nie do życia jestem jak tyle leniu****e. dlatego teraz tez wstaje wcześniej i porobię kilka rzeczy zanim mała wstanie

kasiula - oj, lale masz fajnie, że Emi tak dlugo śpi. Jaś o siódmej już jest w pełnej gotowości bojowej, podnosi mi głowę z poduszki i mówi " Mamusiu, wtań już"... A ja bym spała i spała rano...

Magdalena - ogólnie czuję się dobrze. Tzn. jak przy pierwszej ciąży mijają mnie wszelkie nudności, wymioty, itp. Jedyne co mi dokucza to ciągła senność i czasem silne bóle głowy. U mnie było trochę gorzej psychicznie ostatnimi czasy, ale myślę, że sprawy mają sie ku dobremu teraz. Za dużo stresów ostanio sie nawarstwiło. No i jeszcze jakieś takie dziwne napięcie i twardość czuję czasem w podbrzuszu. We wtorek mam wizytę, muszę zapytać o to. A co u Ciebie?

koga w Krakowie wszystkie (prawie) knajpy w piwnicach, więc porannych ptaków się nie słyszy :):) poza tym one mnie wkurzają, że takie....radosne...jakbym wracała z imprezy to mogłabym śpiewać razem z nimi :)

kasianka, ja nie rozumiem jaki Ty widzisz problem? Wracając z roboty wstąp sobie na jednego. Będziesz miała poczucie bycia na imprezie i zrozumienie dla ptaszków będzie większe :-D

jezeli chodzi o spanie to u nas mloda tez nie daje pospac. wstaje ok 6 lub 6.30 w wyjatkowych sytuacjach o 7.ale za to nie spi w dzien wcale i usypia o 18. na jakby na to nie spojrzec dzieci w tym wieku potrzebuja 12h snu. a ja ma przy najmniej czas zeby cos zrobic wieczorkiem:-) rano nie ma szans nim mloda wstanie. jak tylko Paula poczuje ze ktos sie po domu porusza to MUSI wstac.

Kinguś nie widzę problemów, bo o tej porze generalnie nie za wiele widzę :):) poza tym często pracuję w domu,a ja teraz na wsi :) więc wstąpienie na jednego wymagałoby niezłego samozaparcia :):) kelts,z tą 18-tą to jakaś rewelacja :):) u nas jeszcze spanie w dzień,więc giga usypia ok 21 :( no i rano jak nie czuje mojego brzucha (ręką czy nogą) to budzi się momentalnie :( ratunku,nie mogę nic z tekstem zrobić ani wstawiać emotikonek :(:( ktoś wie dlaczego tak się może dziać?????

reklama
siedzę i czytam co do mnie napisałaś i uświadomiłam sobie, że opieram brodę wtedy tak samo jak Ty na zdjęciu :-D

Do góry