reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
zielenieję z zawiści :crazy::crazy::crazy::crazy: ..... 75 A buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: (a łudziłam się że po ciąży choćby ciut zostanie)

oj iwosz masz rację, znaleźć coś fajnego w tym rozmiarze to prawie niemożliwe. no i ceny tych dużych mam wrażenie że wyższe:wściekła/y:...a jak proszę o coś bordowego lub czerwonego to paniusie w sklepie patrzą na mnie zgorszone:wściekła/y::wściekła/y: :baffled:
ale dość fajne i na duże biusty są te firmy gaia..

reklama
Widze, że tu poważne tematy - moje cycoliny powiększają się teraz dość szybko ale mam nadzieje, że wrócą do normy bo kupienie dobrego -fajnego stanika to cud i koszt a teraz po dwóch mlekopijach to chyba będą wyciągnięte do pasa ;-)

Co tam u Kingi ?????
Niedawno pocieszałam Kinge a teraz moge jej podać ręke - tylko u mnie troche gorzej bo przedemną znacznie więcej czasu do rozwiązania a wiec .........

dzisiaj wróciłam od lekarza niezbyt rozanielona :-(

z dzidziolem na szczęście wszystko wporządku, rośnie sobie jak potrzeba, na badaniu moje male szczęście spało i znów nie zdradziło swojej słodkiej tajemnicy czy jest chłopakiem czy dziewczynką - szkoda

........ ale pojawił się problem - w przyszłym tygodniu mam się stawić w szpitalu na założenie krążka bo już mam mięką szyjke :-( porażka - mam się oszczędzać i leżeć tylko jak przy ruchliwym Kubuśku ??????? a pomocy brak a tu jeszcze tyle czasu do rozwiązania i LATO :-(

cholefcia myślałam ,że wszystko jest dobrze, bo czuje się rewelacyjnie

- boje sie jak diabli o dzidziola i o to, żebym poźniej nie musiała leżeć w szpitalu - bo co wtedy z Kubasem ??? i o przeprowadzke do domku - miała być w czerwcu - jak nie będe mogła nic zrobić to jak ......... a tu mieszkać się nie da ........... a wszystko do d.... . - zdołowałam się dzisiaj

wiem wiem najażniejszy maluszek i bede robić wszystko, żeby nic mu nie było . tylko musze włączyć pozytywne myślenie .... ale jak ???? macie jakiś patent ???

Do góry