a ja znalazłam miejsce w żłobko-przedszkolu dla Piotrka od 01.04, a tu moja mamcia zrobiła bunt i powiedziała, że nie będzie Titka zaznajamiać z nowym otoczeniem i niestety miejsce nam przepadnie. a urlopu teraz nie mam szans dostać
reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
hihiih to nie jestem w osamotnieniu bo ja ciut wiecej mam pod biustem niz szanowne kolezanki i tez spadochrony kupuje
najgorsze jest to,że trudno dostać ŁADNY biustonosz w tym czy nawet większym rozmiarze - bo te klasyczne, ciążowo-karmieniowe są... no cóż...wyglądałam w nich jak mocarna baba z byłego ZSRR...
ale ostatnio w Wysokich Obcasach był chyba jakiś artykuł na temat dużych biustów i ładnych, dużych biustonosz - hm... muszę zerknąć...:-)
ale ostatnio w Wysokich Obcasach był chyba jakiś artykuł na temat dużych biustów i ładnych, dużych biustonosz - hm... muszę zerknąć...:-)
asioczek
Fan(ka)
No to dla tych co mają czym oddychać, ale i dla tych co mają mniej w biuście
***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna
Dla chorasków dużo zdrowia.
Iwosz ja dla pocieszenia osiągnęłam według kalkulatora 75 F ... tylko gdzie ja takie berety dostanę. Mój mąz woła na mnie Pamela.
***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna
Dla chorasków dużo zdrowia.
Iwosz ja dla pocieszenia osiągnęłam według kalkulatora 75 F ... tylko gdzie ja takie berety dostanę. Mój mąz woła na mnie Pamela.
ivka76
Fanka BB :)
Ja z biustem to akurat problemów nie mam Przed karmieniem 75 A, a teraz 75 -A Szymon chyba wszystko ze mnie wyssał
reklama
M
mamaoli
Gość
i ja mam jakieś 80 F.. mężowi bardzo pasuje a ja marze o mniejszym biuście i zawsze mam problem z kupnem dopbrego stanika:-(