reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Inkaa a ja Ci i tak zazdroszczę:-) po oblanym egzaminie już prawie rok nie mogę się wybrać na następny:baffled: ciągle coś mi "wypada", a tak naprawdę to ...boję się, że znów up.....ę. a prawko mi teraz potrzebne jak nigdy..
tak więc musisz jeździć jak najwięcej i będzie super:-)

reklama
Ja jezdze w czym popadnie-jedynie co to nigdy wiecej nie wloze klapek do prowadzenia auta bo raz spadly mi z nogi i zablokowaly sie pod sprzeglem-tak wiec mam nauczke i drugi raz tego samego bledu nie popelnie. A co do jazdy- to nie umiem sie sobie wyobrazic za kierownica w wiekszym miescie-a juz jak sa wiecej niz 2 pasy w jednym kierunku to ja zupelnie odpadam...

Inkaa a ja Ci i tak zazdroszczę:-) po oblanym egzaminie już prawie rok nie mogę się wybrać na następny:baffled: ciągle coś mi "wypada", a tak naprawdę to ...boję się, że znów up.....ę. a prawko mi teraz potrzebne jak nigdy..
tak więc musisz jeździć jak najwięcej i będzie super:-)

kasianka - ja zdałam za 5 razem :-) i cieszę się,że już nie muszę przez to przechodzić;
zapisuj się!! - szkoda czasu :-)

Karolkaz na swieta powojowalam-wypilam 2 szklanki dzinu na dodatek mieszalam potrawy itd:baffled:a ja mam wrzody musze sie niezle pilnowac lecz dlugo sie nie odzywaly dopiero teraz:sorry2:chyba przesadzilam z tym obzarstwem a chyba raczej z dzinem nie powinnam go pic uf.

reklama
Do góry