reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

izka z dnia na dzień będzie już lepiej:tak:

kaśka a Ty sie kuruj i może do poniedziałku już wszystko przejdzie i pójdziesz zdrowa do pracy

a ja wykończona totalnie. jak jestem sama z nimi cały dzień to jest po prostu m a s a k r a, dlatego dziś kilka razy dałam sie wyprowadzić z równowagi, były łzy i doły

reklama
A mi smutno, mój chrześniak, siedmioletni, jest w szpitalu, ma płatowe zapalenie płuc, 10 dni gorączka 40 stopni. Założyli mu do płuc dreny, żeby odprowadzić wydzielinę. Okropne :(

Pytia - kurcze nieciekawie

a ja słąba jestem strasznie, nie wiem czy dam radę iśc jutro do pracy. a nawet jak pójdę to raczej nie będzie ze mnie pożytku.

Widzę, że wszyscy chorzy. Oskar ma w nocy gorączkę i okropny kaszel. Jutro teściowa idzie z nim do lekarza. A ja dopiero co wyzdrowiałam, ale antybiotyk mam do wtorku. Padnięta jestem maxymalnie. Prosto od rodzinki pojechaliośmy na salę zabaw a potem do teściów i na spacer. Masakra - nóg nie czuję....

Pytia - kurcze nieciekawie

a ja słąba jestem strasznie, nie wiem czy dam radę iśc jutro do pracy. a nawet jak pójdę to raczej nie będzie ze mnie pożytku.

Kaśka - to lepiej zostań w domu - jeden dzień dłużej poleżysz i będzie ok, a tak to pójdziesz, porobisz dobre wrażenie a potem powikłania wpakują cię do wyrka na kilka miesięcy...leż i każ facetom skakać dookoła siebie ;-)

Mama Boo WITAJ kochana!kupe lat:-)co u was?widze ze slub wzieliscie super:tak: jak maly?

A ja dziewczyny od dwoch dni czuje sie masakrycznie-bol plecow mam niemilosierny-juz kiedys wam pisalam ze miewam takie bole ale wczoraj mnie zlapal taki ze poprostu nie moglam sie schylic malemu ubrac rajstop:-(chyba musze isc na jakies przeswietlenia bo to jest masakra.Briana na rece nie moge wogole wziasc ledwo co cos zrobie:zawstydzona/y:

Witam dziewczyny!! U mnie już po to znaczy jestem rozdwojona. Mój synek Miłoszek urodził się w środe z wagą 4050 g i 58 cm długi:-).

agawa no to kawał chłopaka! super że juz jesteś
gratulacje i buziaki

Ja i M okropnie zakatarzeni:wściekła/y:chusteczki zużywamy tonami....

reklama
ja przepraszam ale nie nadrobię..

Agawa -dobrze czułam ze po powrocie zastane Cie już w dwóch kawałkach :)

MamaBoo - witam :)

nie będę Wam pisać ze się leniła (bo nie leniałam, bez pracy ale z diabełkiem wcielonym) inteligenta bestia wiedział że wśród ludzi to on może sobie na więcej pozwolić

posiłki jedliśmy na raty...

zmykam spać, od jutra praca - ale z jedną w tym tygodniu się zegnam (huuurrraaaa)

Do góry