ale naklikałyście
i jak ja mam to nadrabiać nocami jak tyle piszecie ;-)
agawa masz super, że Kamilek taki zdrowiutki i nie choruje.... u nas czarną serią jedno zaraża drugie, ja Miłka, Miłek mnie i tak w kółko.... teraz oboje mamy katar.. ja zaczęłam.. i jak to moje dziecko ma być zdrowe???
sylwia to szokujące co piszesz o tej awanturze szefa
Jak to za gadanie??? To wy jesteście na lekcji czy jak??? Cholera co to znaczy, że masz nie rozmawiać, dla mnie to jakaś totalna bzdura! Ważne byś pracę wykonała a to że w tzw. między czasie rozmawiasz to nikogo nie powinno interesować. Ludzie to już chyba sami nie wiedzą do czego się przyczepić i na kim tu się wyładować .... Echhh smutne to....
iwoszku a dlaczego źle się czujesz? Ciąża dokucza???
Ja będę miała operację w szpitalu na Szaserów. Tu mam dwóch okulistów i poleconego przez nich reumatologa, więc już się ich trzymam. Do tego ten drugi jak szukałam info o nim w necie
to pisał pracę z tym reumatologiem, tematem niedaleko wokół mojego schorzenia. Nigdzie indziej nie chcieli się podjąć lub odsyłali:.... "gdzieś". Sorki, że tak zawile, ale chyba wiesz o czym piszę
Na jednej z konsultacji oglądało mnie stadko lekarzy i studentów
taki jestem ciekawy przypadek i bardzo się ten okulista mną przejmuje. Jedyny minus jest taki, że wysłał mnie teraz do tego głównego na ostateczną konsultację, on mnie pierwszy prowadził a do niego muszę iść na wizyte prywatną - dziś dzwoniłam się umówić ......
250 zł wizyta
A ty też masz problemy ze wzrokiem?
fionka ale ty też się naprzeżywałaś ze swoim maluszkiem
niestety kolejny raz się potwierdza, że jak się samemu nie zawalczy i nie trafi do naprawdę wspaniałego lekarza to ta cała reszta nadaje się do doopy!!! Strasznie mnie to wnerwia!
A powiedz jak to jest z komponowaniem diety dla niego?
suszi co ty??!!! Nie jesteś wścibska :-) Ja to gdzieś, kiedyś już opisywałam swoje problemy. Ja w zeszłym roku przez przypadek zauważyłam że na jedno oko widze jak przez torebkę foliową tzn. nic nie widzę bo to jest widok jak za mleczną szybą...światło/cień. Ruszyłam do okulisty i tak się leczyłam, leczyłam aż mi lekarka powiedziała, że ona to niestety nie wie co mi jest i bym już do niej nie przychodziła
Trafiłam wreszcie na lekarz z Wrocławia która w W-wie była na stażu i ona dopiero powiedział mi co mi dolega, ale sama nie chciała się podjąć leczenia. Wysyłał mnie do jedynego specjalisty od tego schorzenia w Polsce - do Wrocławia. Okazało się, że mam: Zapalenie błony naczyniowej oka przedniego i tylnego odcinka (zaznaczam, że to oko NIGDY mnie nie bolało) I tak nadal błądziłam i szukałam lekarza, wreszcie trafiłam do szpitala i tu rozpoczęto ustalanie przyczyny tego schorzenia... badania, badania, badania..... Jestem pod opieką okulisty, reumatologa i endokrynologa.... Jak chcesz mogę Ci dać jakieś namiary na priv
pisz...
Ale miejsca zajełam
przepraszam
Kinga to co jutro/dziś rundka po osiedlu nowym autem? ;-);-);-)
azik ja właśnie od koleżanki słyszałam że ten nebulizator ekstra i ona go musiała kupić jak synek miał zapalenie oskrzeli, też zastanawiam się nad zakupem...ale kasa...