reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja to sobie myślę, że naszą Izkę to trzeba trochę do porządku przywołać :-D Wpada tu rzadko, ale z takimi wiadomościami, że wszystkie jej zazdrościmy...

Iza, popraw się :happy:

ja dzis po calym dniu w biurze, alez jak sie ciesze z tej mojej pracy, pewnie pomyslicie je jestem jakas dziwna, ale uwielbiam chodzic do pracy:-)

A kobitki WESOLYCH WALENTYNEK:-D:-D:-D

ja dzis sama, mezus w Warszawce, wiec dzis wieczorem winko i TV, no moze troche Was pomecze dzisiaj:) choc pewie nikogo nie bedzie, wszystkie sie beda tulic:-D

Ja wlasnie polozylam Lolka - jeszcze cos tam opowiada ale juz u siebie w lozeczku, wykapalam sie z nim, wiec przynajmniej jedno z glowy, jeszcze troche popracuje i winko sobie strzele:) a jutro maraton w pracy, co prawda jade dopiero na 12ta ale do 19tej, od 17tej do 19tej mamy szkolenie, przyjezdzaja zarzadcy z HSBC bedzie co sie uczyc nowego:)

normalnie padam na dzioba po aerobicu. pierwszy raz byłam tak porządnie zmęczona, że mnie piekły policzki z wysiłku. ale najbardziej sięcieszę, że jutro piątek

reklama
Do góry