reklama
K
KingaP
Gość
ja to sobie myślę, że naszą Izkę to trzeba trochę do porządku przywołać Wpada tu rzadko, ale z takimi wiadomościami, że wszystkie jej zazdrościmy...
Iza, popraw się
Iza, popraw się
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Oj Kingus, Kochana jestes:-):-):-)
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
ja dzis po calym dniu w biurze, alez jak sie ciesze z tej mojej pracy, pewnie pomyslicie je jestem jakas dziwna, ale uwielbiam chodzic do pracy:-)
ja dzis sama, mezus w Warszawce, wiec dzis wieczorem winko i TV, no moze troche Was pomecze dzisiaj choc pewie nikogo nie bedzie, wszystkie sie beda tulic
A kobitki WESOLYCH WALENTYNEK
ja dzis sama, mezus w Warszawce, wiec dzis wieczorem winko i TV, no moze troche Was pomecze dzisiaj choc pewie nikogo nie bedzie, wszystkie sie beda tulic
A
azik
Gość
mój w pracy do 21, będzie ok 22
dzieci prawie śpią
pies się tuli
dzieci prawie śpią
pies się tuli
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Ja wlasnie polozylam Lolka - jeszcze cos tam opowiada ale juz u siebie w lozeczku, wykapalam sie z nim, wiec przynajmniej jedno z glowy, jeszcze troche popracuje i winko sobie strzele a jutro maraton w pracy, co prawda jade dopiero na 12ta ale do 19tej, od 17tej do 19tej mamy szkolenie, przyjezdzaja zarzadcy z HSBC bedzie co sie uczyc nowego
A
azik
Gość
a ja dziś mimo ferii skończyłam trzydniowe szkolenie
duuuzo sie nauczyłam i mam potworny niedosyt
duuuzo sie nauczyłam i mam potworny niedosyt
K
KingaP
Gość
Oj Kingus, Kochana jestes:-):-):-)
to wszystko dlatego, ze też tak bym chciała ;-);-)
reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Kacha, ja zaczynam aerobic w przyszlym tygodniu - wtorki i czwartki - trzeba zadbac o swoj wyglad przed wyjazdem