reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

może tak, w poniedziałek poproszę o skierowanie na badania :tak:

a masz uczucie "wilczego głodu", takie wewnętrzne rozedrganie? - cholibka nie wiem jak to opisać... spadek cukru można dość łatwo rozpoznać...
ale na badania iść musisz...

ja bym obstawiała ciśnienie, ale ciekawe też jaką masz morfologię ;-); a pijesz kawę?

reklama
ja pamiętam że ja ogólnie byłam w ciąży zmęczona i taka lekko słaniająca się - może po protu to obciążenie za duże, albo łapie Cię to Kinga jak zmieniasz pozycje...

tak naprawdę to wiele rzeczy może być , więc koniecznie należy poskarżyć sie lekarzowi

a w domku ciśnieniomierza nie masz?

a masz uczucie "wilczego głodu", takie wewnętrzne rozedrganie? - cholibka nie wiem jak to opisać... spadek cukru można dość łatwo rozpoznać...
ale na badania iść musisz...

pójde Iwonka, pójdę . Nie wiem, czy mam takie objawy... nieraz mam, ale nie w tych krytycznych momentach

ja bym obstawiała ciśnienie, ale ciekawe też jaką masz morfologię ;-); a pijesz kawę?
I co mam ci odpowiedzieć? Nakłamać? Piję :wściekła/y:jedną albo dwie dziennie, ale łykam magnez

pójde Iwonka, pójdę . Nie wiem, czy mam takie objawy... nieraz mam, ale nie w tych krytycznych momentach

I co mam ci odpowiedzieć? Nakłamać? Piję :wściekła/y:jedną albo dwie dziennie, ale łykam magnez

spokojnie :-)- ja też piję od czasu do czasu :tak: - pytam w kontekście twojego ciśnienia :-)
magnez też łykam... i piję Muszyniankę ;-)

mam w piątek egzamin z geriatrii - i zero weny do uczenia się... co tu zrobić?? :baffled:

a jutro tłusty czwartek, pamiętacie?? chyba zrobię z krzymkiem faworki; :-)

znowu kładłam dziś fugi :-) - robię po kawałku bo ten zapach mnie dobija na dłuższą metę :baffled: - ale fajnie to wygląda, więc jestem happy :-)

reklama
spoko - wyjdzie was taniej niż autkiem ;-); potem zostawimy chłopakom maluchy i śmigniemy do Ikei - zbieraj kasę!! ;-)

Do góry