reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

może tak, w poniedziałek poproszę o skierowanie na badania :tak:

a masz uczucie "wilczego głodu", takie wewnętrzne rozedrganie? - cholibka nie wiem jak to opisać... spadek cukru można dość łatwo rozpoznać...
ale na badania iść musisz...

ja bym obstawiała ciśnienie, ale ciekawe też jaką masz morfologię ;-); a pijesz kawę?

reklama
ja pamiętam że ja ogólnie byłam w ciąży zmęczona i taka lekko słaniająca się - może po protu to obciążenie za duże, albo łapie Cię to Kinga jak zmieniasz pozycje...

tak naprawdę to wiele rzeczy może być , więc koniecznie należy poskarżyć sie lekarzowi

a w domku ciśnieniomierza nie masz?

a masz uczucie "wilczego głodu", takie wewnętrzne rozedrganie? - cholibka nie wiem jak to opisać... spadek cukru można dość łatwo rozpoznać...
ale na badania iść musisz...

pójde Iwonka, pójdę . Nie wiem, czy mam takie objawy... nieraz mam, ale nie w tych krytycznych momentach

ja bym obstawiała ciśnienie, ale ciekawe też jaką masz morfologię ;-); a pijesz kawę?
I co mam ci odpowiedzieć? Nakłamać? Piję :wściekła/y:jedną albo dwie dziennie, ale łykam magnez

pójde Iwonka, pójdę . Nie wiem, czy mam takie objawy... nieraz mam, ale nie w tych krytycznych momentach

I co mam ci odpowiedzieć? Nakłamać? Piję :wściekła/y:jedną albo dwie dziennie, ale łykam magnez

spokojnie :-)- ja też piję od czasu do czasu :tak: - pytam w kontekście twojego ciśnienia :-)
magnez też łykam... i piję Muszyniankę ;-)

mam w piątek egzamin z geriatrii - i zero weny do uczenia się... co tu zrobić?? :baffled:

a jutro tłusty czwartek, pamiętacie?? chyba zrobię z krzymkiem faworki; :-)

znowu kładłam dziś fugi :-) - robię po kawałku bo ten zapach mnie dobija na dłuższą metę :baffled: - ale fajnie to wygląda, więc jestem happy :-)

reklama
spoko - wyjdzie was taniej niż autkiem ;-); potem zostawimy chłopakom maluchy i śmigniemy do Ikei - zbieraj kasę!! ;-)

Do góry