reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dlaczego mi zżera posty, te w których są jakieś linki?
Tyle się napisałam a tu znów ... :dry:

Więc płytki ratta Beige beda położone w okolicach narażonych na wodę (nad wanną, okolice zlewu, kibelka)+zabudowa wanny, reszta ściany w kolorze płytki

a na podłogę - imitacja drewna

reklama
ładne tez, chociaż na żywo są takie trochę... (nie mam innego słowa) sraczkowate :laugh2:

Mam nadzieję, ze żadna z Was nie ma ich w łazience :happy:

tak, te płytki wpadły nam w oko równocześnie (w sensie - i mi i Rafałowi), u nas tak musi być, że oboje jesteśmy przekonani o czymś, bo inaczej... mogłoby się komuś nie podobać i po co to? :-)

Kinga- to ja wrócę do tych twoich dolegliwości ;-) - ciśnienie to ci raczej spada a nie się podnosi :tak: - ile pijesz w ciągu dnia? badania sobie porób czy ci morfologia nie poleciała!!

no - a płytki fajne ;-)

reklama
kurcze, iwosz, niedużo piję... to od tego? :baffled:

ale serce mi w tych momentach wali jak głupie. Myślałam, ze to ciśnienie mi się podnosi :-D

Do góry