reklama
K
KingaP
Gość
KingaP kiedy masz usg bo ciekawa jestem co tam w brzuszku nosisz:-)
Kati i karolka, usg mam dopiero 4 lutego. Może nam się małe ujawni kim jest
katiNJ
Fanka BB :)
Kinga no to jeszcze troszke poczekam. Masz jakies przeczucia bo moje w obu ciazach sie sprawdzily.
Moja Julia weszla wlasnie w taki wiek kiedy trzeba nad nia niesustannie sie pochylac, zabawiac, nie usiedzi sama nawet chwili caly czas musze do niej mowic, machac grzechotka. W nagrode smieje sie i chichocze cudnie i w ogole taka we mnie zakochana i wpatrzona.:-) Przewraca sie juz na brzuszek i strasznie chce siadac.Pod koniec miesiaca zaczynamy karmienie lyzeczka:-)
Moja Julia weszla wlasnie w taki wiek kiedy trzeba nad nia niesustannie sie pochylac, zabawiac, nie usiedzi sama nawet chwili caly czas musze do niej mowic, machac grzechotka. W nagrode smieje sie i chichocze cudnie i w ogole taka we mnie zakochana i wpatrzona.:-) Przewraca sie juz na brzuszek i strasznie chce siadac.Pod koniec miesiaca zaczynamy karmienie lyzeczka:-)
A
azik
Gość
cześć dziewczyny
pobieżnie przejrzałam wątki
koga - kurcze trzeba sie wyłączyć na głupie gadanie, bo Ci tylko zycie będa powoli zatruwali
ja sobie "wypoczywam" od wtorku jestem w szpitalu, chwilowo ze względu na maluchy w domku (mam sie nimi nacieszyć )
a miał być dobry rok, echhh
z dzieciakami wyszłam na prosto teraz muszę siebie odrestaurować
o
pobieżnie przejrzałam wątki
koga - kurcze trzeba sie wyłączyć na głupie gadanie, bo Ci tylko zycie będa powoli zatruwali
ja sobie "wypoczywam" od wtorku jestem w szpitalu, chwilowo ze względu na maluchy w domku (mam sie nimi nacieszyć )
a miał być dobry rok, echhh
z dzieciakami wyszłam na prosto teraz muszę siebie odrestaurować
o
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Azik, co się dzieje???
A
azik
Gość
a no w biegu zapomina sie o sobie, ale ciśnienie mi się przypomniało nachalnie
muszę sie pobadać i ustalić nowe leczenie
muszę sie pobadać i ustalić nowe leczenie
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
azik - zdrówka zdrówka zdrówka i spokoju Ci życze - musisz chyba troszkę sobie poluzować i dopocząć chwilke bo organizm sam się tego domaga
reklama