reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinga no to jeszcze troszke poczekam. Masz jakies przeczucia bo moje w obu ciazach sie sprawdzily.

Moja Julia weszla wlasnie w taki wiek kiedy trzeba nad nia niesustannie sie pochylac, zabawiac, nie usiedzi sama nawet chwili caly czas musze do niej mowic, machac grzechotka. W nagrode smieje sie i chichocze cudnie i w ogole taka we mnie zakochana i wpatrzona.:-) Przewraca sie juz na brzuszek i strasznie chce siadac.Pod koniec miesiaca zaczynamy karmienie lyzeczka:-)

cześć dziewczyny

pobieżnie przejrzałam wątki
koga - kurcze trzeba sie wyłączyć na głupie gadanie, bo Ci tylko zycie będa powoli zatruwali

ja sobie "wypoczywam" od wtorku jestem w szpitalu, chwilowo ze względu na maluchy w domku (mam sie nimi nacieszyć :) )

a miał być dobry rok, echhh

z dzieciakami wyszłam na prosto teraz muszę siebie odrestaurować

o

azik - zdrówka zdrówka zdrówka i spokoju Ci życze - musisz chyba troszkę sobie poluzować i dopocząć chwilke bo organizm sam się tego domaga

reklama
Do góry