reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Catherinka ciężko to sprecyzować bo to właśnie jestem ja:-D:-D
jest operator koparki więc musi też być operator akceleratora. choć dzisiaj przed egzaminem śmialiśmy się że gdybyśmy mieli uprawnienia operatora koparki z pewnością powodziłoby nam się lepiej:-D a nauki chyba nieco mniej, no i praca na powietrzu a nie w piwnicy:-D:-D

reklama
no to zdaję relację z wizyty teściowej:

Maks się ropłakał bo myślał, że przychodzi babcia a przyszła obca baba
ponowiła propozycję , że by mój m. koniecznie zaczął ich odwiedzać z Maksem (i beze mnie) - szczyt bezczelności!
i tyle, żadnych przełomów ani wylewu uczuć nie zaobserwowałam

no to zdaję relację z wizyty teściowej:

Maks się ropłakał bo myślał, że przychodzi babcia a przyszła obca baba
ponowiła propozycję , że by mój m. koniecznie zaczął ich odwiedzać z Maksem (i beze mnie) - szczyt bezczelności!
i tyle, żadnych przełomów ani wylewu uczuć nie zaobserwowałam

Ta kobita ..jest jakas chora na glowe....zaproszenie dla syna z wnukiem ...a synowa...przecież Maks w polowie Tobie zycie zawdzięcza..moze ona zapomniała jak powstaje zycie ...okropna baba...i tylko Maksik sie zdenerwował ... i Ty pewnie także ....:-(

Oj Koga współczuje ...że przyszło Ci zmagac się z takim babskiem ....a Twojemu meżowi chyba musialo byc bardzo przykro...że to jego matka ..i tak sie zachowuje.....

dzięki karolka za miłe słowa - myślę, że mąż był mega rozczarowany i mi smetnie dzisiaj .... nawet nie zapytała o niego nic ani nic nie powiedziała, ani czy choruje, czy ładny czy brzydki ... ani słowa

ale koniec juz tematu i nie zanudzam ...

pustki tu dzisiaj straszne!

reklama
Koguś nie martw się. powtarzam się, ale ...mimo że Was (Ciebie i Twoich chłopaków) nie znam, to "czuję"sympatię:-) a ja się znam na ludziach. więc z tego wynika że ona się nie zna;-) wiem, że bzdury piszę , domyślam się jak Wam jest przykro. czasem jest tak paskudnie, i nie wiadomo skąd to się bierze...

Do góry