reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

asioczek! to nie wracaj z urlopu :tak:
Wiem o czym piszesz... Mi tak szybko mija czas w tej ciąży i wczoraj uświadomiłam sobie, że niedługo będę musiała wracać do roboty :confused:

reklama
Kasia super ze lecisz do michala ale zarazem szkoda ze sie niepoznamy osobicie bo bede w łodzi po 10 lutrgo ale mam nadzieje ze wrocie:)

Kinga jak do pracy przeciez dopiro p[olowa coazy i zostanie ci wychowawczy cos ok 20 ty wiec to jakis kawalek czasu jeszcze
chyba sie zgubilam o tym co piszecie :baffled:

Osinka zycze zeby sie wszytsko w miare szybko poukladalo milej bezpiecznej podrozy i szybkiego podloczenia do internetu!:-)
Pozdrawiam!

Osinko, no nieźle udało Wam się to zorganizować, ale znając Ciebie nie pomyślałabym , że może być inaczej :tak: :-)
Buziaki dla Was i odezwij się co i jak jak tylko będzie mogła!

Kasiulla, i z Tobą się cieszę z wylotu! :-)

Osinko- jestescie niesamowici! Zycze Wam powodzenia, jak najszybszego zaaklimatyzowania sie na nowym miejscu i wspanialych ludzi wokol! Bedziemy baaardzo tesknic!

Ja trochę z innej beczki.....

szanowna teściowa po prawie roku zaanonsowała się z wizytą u Maksa na jutro :baffled::dry::szok::baffled::shocked2::confused::szok::wściekła/y:

reklama
Do góry