reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Osinko - powodzenia! jestem pod mega wrażeniem jak Wam się udało to szybko i sprawnie zorganizować!!!! trzymam kciuki baaardzo mocno! na pewno dacie radę, zwłaszcza, że zabezpieczyliście sobie kaskę na początek! po ciuchutku też trochę zazdroszczę tego Nowego, które przyjdzie:happy2:

reklama
Ja też życzę Wam osinko powodzenia! Wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że będziecie wszyscy razem :-)

koga, a Ty to nawet po cichutku nie zazdrość, bo Twój dom pewnie na wykończeniu, zaczęliście "nowe" życie sami bez wtrącania intruzów (żebym nie wywołała wilka z lasu :confused:) i jesteś szczęśliwa - narciarko ;-)

A moja córka jeszcze spi... zawsze wstajemy max 9:30, a dziś... nie wiem co się dzieje :-D

Osinko powodzenia!! I szybko załatwiaj sobie net.

Koga narty i góry moja marzenie, ale w tym roku nie będzie mi dane białe szaleństwo.
Ja dzisiaj mam urlop i jak mi dobrze z siedzeniem w domu. Niania właśnie zabrała Maję na spacer a ja do fryzjera śmigam. Chyba powoli jestem gotowa na dłuższe siedzenie w domu.

dziewczyny mam juz dla siebie i dla Leny kupiony bilet na 10 lutego lecimy do Edynburga :tak::-):tak: tylko nie wiem czy chce tam zostac na tak dlugo ale wazne ze juz razem :tak: wiecie co chyba bylo nam to potrzebne by zobaczyc jak jestesmy dla siebie wazni i jak sie kochamy ... tylko nie wiem jak wytrzymam do 10 lutego :baffled::confused:
najgorsze momenty przezylam jak panie w urzedzie powiedzialy mi ze pzykro nam bardzo ale dowod dla dziecka bedzie dopiero na 20 marca :shocked2::wściekła/y::wściekła/y::baffled::szok::wściekła/y: myslalam ze zwairuje przy tym okienku wiec szybko do biura paszportowego i mam paszport dla Leny w ciagu .... 7 dni :szok::szok::tak::-) to dopiero zaskoczenie ale bardzo bardzo mile ale zastanawiajace jest to ze w jednym urzedzie potrafia byc mili i uprzejmi jak nie wiem co ( pewnie chcecie szybko poleciec to zobacze co da sie zrobic itd itp ) a w drugim ehh szkoda gadac - trzeba bylo przyjec przed 31 grudnia- bylam to jakas baba powiedziala mi zeby przyjec po 1 bo teraz to kolejki sa straszne wiec szkoda stac jak dla mnie to ci wszyscy spoznialscu z dowodami powinni byc w drugiej kolejnosc na liscie oczekujacch przed wszytskimi ktorzy prosza o dowod po raz pierwsz bo to jest nie do pomyslenia by na dowod czekac 3 miesiace ...

Kasiulla - ..tak sobie po cichu myslałam ...że się uspoki miedzy Wami ...czasmi jest potrzebny jest taki przyslowiowy "zimny" prysznic..aby cos zrozumiec....i każdy musi przez to przejsc...:-D:tak:;-):-)..póki co lecicie do M i cool.....czas szybko zleci .....

Osinko- kochana powodzenia ...a Wasza zaradnosc i szybkosc dzialania ...jestem pod wielkiem wrażeniem ..uwazajcie na siebie ..i wracaj do nas szybciutko !!!!!bedziemy tu tesknić za Tobą.

reklama
Do góry