reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Emcia - bardzo mi przykro...

moja siostra też poroniła (miała termin miesiąc po mnie) - dziś miała zabieg...

Aqua - niektórzy lekarze mówią,że może to być efekt Czarnobyla - nasze pokolenie weszło teraz w fazę rozmnażania się i jest baaaardzo dużo babeczek z problemami

reklama
Oj, Iwosz usciski dla siostry...:-:)-(
Ja zabiegu nie mialam na razie bo nie bardzo mi sie on usmiecha... Mam nadzieje, ze cos samo sie zacznie. Wolalabym zeby "natura" sie tym zajela niz zeby jakis lekarz mi tam skrobal... No ale rano ide do mojej zaufanej pani doktor i ona mi doradzi najlepiej.
Strasznie mi ciezko ciagle placze i spie i tak na przemian... A wokol tyle kobiet w ciazy i tak mi smutno, ze nigdy nie poznam mojego maluszka:no::no:

iwosz, przykro mi. Wiem, jak bardzo się cieszyłaś :-(

Może to głupie, ale ja myślałam, ze te rzeczy same się regulują i nie trzeba żadnych zabiegów.

Emciu kochana tak strasznie mi przykro!!! Naprawdę kto tego nie przeżył nie jest w stanie nie tyle nawet zrozumieć co coś powiedzieć. Wiem ze w takim czasie najgorsze co może byc to pocieszenie od zafasolkowanej mamy, ale trzymaj się mocno. A swoją dzidzię spotkasz i to na 100% tylko musisz poczekac troszkę. Uśmiechnie się do Ciebie i powie mamo kocham Cię. Zresztą ona jest cały czas przy Tobie.

zmieniajac troszke temat
dzis zaczelam rehabilitacje
z noga niedobrze :no: boje sie ze to wiazadla jeden lekarz mnie nastraszyl ze wyladuje na stole operacyjnym... zle stane tzn na krzywym podlozu i bol straszny .....
do tego robie sobie zastrzyki w brzuch na krazenie..... bo noga najczesiej zimna..,.ehhh

Kasiulla - współczuję problemów z nogą - oby wszystko się dobrze skończyło :tak:

Kinga - u niektórych organizm sam wszystko załatwia, ale u niektórych potrzebna jest interwencja lekarska ...

dzis wkurzyłam się na faceta, który miał nam poprawiać sufity - w zeszłym tygodniu dwukrotnie odwoływał swój przyjazd a gdy dziś mu powiedziałam,że w grę wchodzi najbliższa sobota to próbował mnie przekonać,że on może tylko jutro. Wstępnie się zgodziłam ale potem pomyslałam,że mowy nie ma - nie pojadę... zadzwoniłam do niego i powiedziałam,że jutro nie ma takiej możliwości i koniec - ma przyjechać w sobotę. Będzie wtedy Piotrek z bratem - popatrzą gościowi na ręce... I jeszcze "nasłał" na mnie kierownika budowy aby ten spróbował mnie przekonać do jutrezjszego dnia - ale się wściekłam :angry: powiedziałam gadowi,że sobota i koniec....no i bedzie w sobotę - niech tylko spróbuje się nie pojawić - chyba ich wtedy rozniosę :angry: :angry: :angry:

reklama
pytia bardzo podobie znosimy ciaze ...rowniez nie mam wymiotow i duuuzo jem i mogla bym spac i spac choc czasem mam delikatne mdlosci..(Perfumy:(..) i tez mi dokucza bol

Do góry