reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kochane te wasze (Kingus i Iwoszko) fasolki, przekochane:-)
Kingus jakie to imie, z tego co czytalam to pomysly niezle padaly:-D

Jeszcze tylko 3 dni (juz nawet niecale) do powrotu mojego Piotrusia, alez ja sie ciesze:-D

reklama
co do imienia jak tez na latwizne bym nie poszla moja kuzynka ma imie z kalendarza i wypadlp na ewa a jej taty siostra ma ewa:dry:
ja chcialam zeby moja niunia miała niepowtarzalne u nas w rodzinie nie ma żadnej Emili:tak: i kolejne imiona na pewno też bedą dobrze przemyślane

u mnie w rodzinie jest Piotr i do tego również urodzony 22.02. tyle że kilkanaście lat wcześniej :-)

a Tito ma imię po drugim imieniu mojego Taty.

Dziewczynki kochane!!! Moje malenstwo juz nie jest z nami. Wczoraj wieczorem zaczelam krwawic no i po USG juz wiem ze nie bede mamusia czerwcowa!:no::no: :-:)-:)-:)-:)-(
Buziaczki... Porzucam na razie BB nie mam sily............

Teresia kochana dziekuje ci bardzo!gdzie ty sie podziewasz?poszukuje cie.
Maggusia, trzeba częściej bywać u nas. Zerknij kilka stron wcześniej - tam mieszkańcy naszych brzuchów (iwosz i mojego)

KingaP chcialabym chciala ale czas mi na to nie pozwala czasem jest tyle do przewalenia stron na BB ze musialabym poswiecic dobre pare godzin na to:eek:

KINGAP I IWOSZ SLICZNE ZDJECIA!FASOLKI CUDNE:-)

reklama
Do góry