reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Izka - no kładłam sie, ale jakoś nie dałam rady uleżeć. gardło mi zaraz pęknie.
KAsia-wyspałas się?? ;-)
zrób sobie ciepłe mleko z masłem i koglem-moglem! mi zawsze pomaga, działa łagodząco
K
kasiula matula
Gość
kurcze dziewczyny gdzie nie czytam wszędzie choruszki :-( zdrowiejcie kochani i dbajcie o siebie
ja emilce serwuje rano herbatkę z miodkiem i cytrynką pije tez codziennie jeden vibovit i actimelki polecam ja tak samo bo pogoda tutaj paskudna
IVKA wspolczuje przygody z autkiem przykra sprawa mozna sie wkrzyc naprawde
ja emilce serwuje rano herbatkę z miodkiem i cytrynką pije tez codziennie jeden vibovit i actimelki polecam ja tak samo bo pogoda tutaj paskudna
IVKA wspolczuje przygody z autkiem przykra sprawa mozna sie wkrzyc naprawde
K
KingaP
Gość
czesc dziewczyny :-)
Kasia lepiej Ci? Ja na ból gardła Tymianek i podbiał wyjadam i pomaga mi, polecam. Niedrogi i skuteczny.
Felqua! Zdrowia dla Jaśka, wracajcie szybko do domu i zdrowia!!!
Ivka, włos się jeży! Ja sobie nie wyobrażam, żebyśmy komuś coś uszkodzili i amba... Najgorzej, że zostaniecie bez samochodu i zniżek w ubezpieczeniu .
Tereska, ja też myślę, że Twoje akcje to z przemęczenia, niewyspania. Trzymaj się i może trochę (o ile się da) zwolnij... Ściskam Cię mocno!
A my dziś wyjeżdżamy na weekend :-)
Brzmi nieźle, ale to tylko wyjazd na obrzeża miasta. Moja koleżanka wyjeżdża i poprosiła nas, żebyśmy poopiekowali się ich domem.
Niedaleko las, cisza i spokój. Podjarana jestem jak nie wiem. Myślę, że zachoruję na domek, jak pomieszkam u nich
Kasia lepiej Ci? Ja na ból gardła Tymianek i podbiał wyjadam i pomaga mi, polecam. Niedrogi i skuteczny.
Felqua! Zdrowia dla Jaśka, wracajcie szybko do domu i zdrowia!!!
Ivka, włos się jeży! Ja sobie nie wyobrażam, żebyśmy komuś coś uszkodzili i amba... Najgorzej, że zostaniecie bez samochodu i zniżek w ubezpieczeniu .
Tereska, ja też myślę, że Twoje akcje to z przemęczenia, niewyspania. Trzymaj się i może trochę (o ile się da) zwolnij... Ściskam Cię mocno!
A my dziś wyjeżdżamy na weekend :-)
Brzmi nieźle, ale to tylko wyjazd na obrzeża miasta. Moja koleżanka wyjeżdża i poprosiła nas, żebyśmy poopiekowali się ich domem.
Niedaleko las, cisza i spokój. Podjarana jestem jak nie wiem. Myślę, że zachoruję na domek, jak pomieszkam u nich
K
kasiula matula
Gość
KINGA super taki wypadzik my jedziemy na sylwestrowy tydzien do domku pod lasem z kominkiem och wycha z tatad nie wyjade przykuje sie do kaloryfera hehe
koga
Mama Maksa i Julka
cieszę się jak nie wiem, bo po wczorajszej kryzysowej drzemce południowej Maksowi się polepszyło - temperatura spadła, w nocy już zupełnie nie miał - a rano był minimalnie cieplejszy
no i zaczął już rozrabiać ..... dziwnie w domu było jak on taki cichutki i grzeczniutki siedział i tylko czytał książeczki
skromnie mówiąc - prawdopodobnie to mój genialny rosół go uzdrowił ...
suszi - nie zamartwiaj się!
felqua - trzymam kciuki za Was
kinga - no to boskiego weekendu życzę;-)
no i zaczął już rozrabiać ..... dziwnie w domu było jak on taki cichutki i grzeczniutki siedział i tylko czytał książeczki
suszi - nie zamartwiaj się!
felqua - trzymam kciuki za Was
kinga - no to boskiego weekendu życzę;-)
K
KingaP
Gość
bardzo dobrze, że z Maksem lepiej
bez dwóch zdań!! to więcej, niż pewne
bez dwóch zdań!! to więcej, niż pewne
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Koga, dawaj tu przepis na rosół uzdrawiający
u nas też tak było jak Agatka zachorowała - biedna tylko leżała smutna albo tuliła się, w domu cisza... straszne to było dla nas, już wolę jak lata i rozrabia