reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
kurcze dziewczyny gdzie nie czytam wszędzie choruszki :-( zdrowiejcie kochani i dbajcie o siebie
ja emilce serwuje rano herbatkę z miodkiem i cytrynką pije tez codziennie jeden vibovit i actimelki polecam ja tak samo bo pogoda tutaj paskudna:no:
IVKA wspolczuje przygody z autkiem przykra sprawa mozna sie wkrzyc naprawde

czesc dziewczyny :-)

Kasia lepiej Ci? Ja na ból gardła Tymianek i podbiał wyjadam i pomaga mi, polecam. Niedrogi i skuteczny.

Felqua! Zdrowia dla Jaśka, wracajcie szybko do domu i zdrowia!!!

Ivka, włos się jeży! Ja sobie nie wyobrażam, żebyśmy komuś coś uszkodzili i amba... Najgorzej, że zostaniecie bez samochodu i zniżek w ubezpieczeniu :wściekła/y:.

Tereska, ja też myślę, że Twoje akcje to z przemęczenia, niewyspania. Trzymaj się i może trochę (o ile się da) zwolnij... :tak: Ściskam Cię mocno!

A my dziś wyjeżdżamy na weekend :-)
Brzmi nieźle, ale to tylko wyjazd na obrzeża miasta. Moja koleżanka wyjeżdża i poprosiła nas, żebyśmy poopiekowali się ich domem.
Niedaleko las, cisza i spokój. Podjarana jestem jak nie wiem. Myślę, że zachoruję na domek, jak pomieszkam u nich :-p

KINGA super taki wypadzik my jedziemy na sylwestrowy tydzien do domku pod lasem z kominkiem och wycha z tatad nie wyjade przykuje sie do kaloryfera hehe:-D

cieszę się jak nie wiem, bo po wczorajszej kryzysowej drzemce południowej Maksowi się polepszyło - temperatura spadła, w nocy już zupełnie nie miał - a rano był minimalnie cieplejszy

no i zaczął już rozrabiać ..... dziwnie w domu było jak on taki cichutki i grzeczniutki siedział i tylko czytał książeczki:szok::rofl2:

skromnie mówiąc - prawdopodobnie to mój genialny rosół go uzdrowił ... :sorry::-p:laugh2:

suszi - nie zamartwiaj się!

felqua - trzymam kciuki za Was

kinga - no to boskiego weekendu życzę;-):tak:

reklama
no i zaczął już rozrabiać ..... dziwnie w domu było jak on taki cichutki i grzeczniutki siedział i tylko czytał książeczki:szok::rofl2:

skromnie mówiąc - prawdopodobnie to mój genialny rosół go uzdrowił ... :sorry::-p:laugh2:

Koga, dawaj tu przepis na rosół uzdrawiający :-D

u nas też tak było jak Agatka zachorowała - biedna tylko leżała smutna albo tuliła się, w domu cisza... straszne to było dla nas, już wolę jak lata i rozrabia :-D

Do góry