K
kasiula matula
Gość
całuski dla choruszków wracajcie do zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My w tym miesiącu też WYBITNIE czekamy na wypłaty... Ja nie wiem, czy my się nie umiemy rządzić, czy co?? Ciągle na cos brakuje, a do tego chyba nam się zepsuł piec od ogrzewania i trzeba będzie wezwać pana do naprawy. Koszt (na oko nam podał przez tel) to koło 150 zł. No i oczywiście pierwsza myśli: poprosić kogoś tańszego, ale czy to potem nie wyjdzie drożej, jak coś zrobi nie tak??? ehhhh
Pozyjemy zobaczymy, ale musi sie cos zmienic na lepsze w naszym kraju , bo gorzej byc juz nie moze, prawda
ja czasami niestety-(nad czym boleje) krzycze ....i zdarza się klaps w dupcie ..choc przez pieluche..hehehehe no właśnie nie robi to wrażenia.....koga, jak milo to czytac, tzn. dobrze wiedziec ze nie jestem jakas wyrodna matka
IZKA dokladnie zgadzam sie z Tobą co do Anglii mam tutaj brata i rodzicow wiec jakas namiastka jest mysle ze jak przeniesiemy sie na swoje co mamy w planach po noym roku to bedzie mi tu jeszcze lepiej jedyne co uwazam tu za drogie to mieszkania dlatego tak dlugo mieszkamy z rodzicami ale mozna zlozyc odpowiednie wniski i dostac okolo70% na mieszkanie od panstwa tak samo na przedszkole