reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

reklama
Niedziela leniwa... a co do samopoczucia, to ja chyba jestem jakimś mutantem... ha ha , zero zdłości i innych histori, nawet nie wiem co to jest, czasem tylko wyczulona na zapachy jestem, no i spać lubię więcej niż kiedyś..
Życzę wam wszystkim takiego super samopoczucia..

He, he, he... Za późno:))))) Ja już swoje wyklęczałam w kibelku:)))
Teraz jest już ok, ale zaczyna mnie boleć nera... Chyba to jest nerka, nie wiem bo wcześiej mnie w tym miejscu nie bolało, a boli tak bardzo, że ledwo mogę złapać oddech, pomocy!! W nocy mam samolot....

na nereczki nie pomogę , ale napewno musisz dużo pić rzeby się wszystko przeczyściło... jakbyśmy mogły pić alkohol to zaproponowałabym Ci piwko..

anaklim a masz w domku urosept ... moze by zlagodzil bol ... nospa tez powinna pomoc, paracetamol rowniez bezpieczny w ciazy ...

juz pisalam na wrzesniowych ze chyba jakies uplawy mi siie pzyplataly ... troszke mnie to martwi i chbya do poloznej jutro uderze ...:dry:

Idz Isunia, ja chyba jak dolecę to od razu nospę w aptece. Nic nie mam w domu, a nera ćmi cały dzień. Bardzo to dokuczliwe, Boże ja zdrowa jak koń zawsze byłam!
Nerka??? U mnie???
aniam - piję na raziee.... wodę to wodę, ale piję....

Anaklim, a moze to jajnik -cos tam sie rozrasta w okoncu, a jak nerka to dziewczyny dobrze radza, moze piwo bezalkoholowe? (a takie w ogoel tam jest)

No to jestem z powrotem:)
Od 4 rano na nogach plus podróż pociągiem do Warszawki z powrotem o 5 rano...brrrr... z duszą na ramieniu bo mój kamyk w woreczku niestety zaczyna stawać dęba. Na wszelki wypadek śpię tylko na lewym boku i łykam no-spę jak tylko zaczyna mnie boleć.
I staram się mało chodzić plus dieta- znowu.
Żałuję że mi go nie wycięli poprzednio :eek:
No i jak tylko przyjechałam do wawy to od razu wrócił bół głowy :-(
Może jak się lepiej wyśpię to minie.

reklama
Anaklim, a moze to jajnik -cos tam sie rozrasta w okoncu, a jak nerka to dziewczyny dobrze radza, moze piwo bezalkoholowe? (a takie w ogoel tam jest)

A ja to się jednak chyba sypię... Jak nie nera to wyrostek, albo jajnik, dzisiaj idę do lekarza to mu WSZYSTKO opowiem... jak będzie miał cierpliwość słuchać:)

Do góry