reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

bo masz fajny ten balonik, hehehe:tak::-D i gratuluję spania:cool2:

ja tam się cieszę że jest piątek... po dzisiejszym dniu odpoczynek mi sie należy, byle by moja żaba zgodnie z tradycją nie wstawała o 5 rano w weekendy, gdzie w tygodniu mam problem ją z wyra ściągnąć przed 8! (tzn mój D. bo ja ją zrywam o 6,15 jak idzie do przedszkola):dry:

reklama
Uf troche poczytalam:-).
Brzusio mam taki sobie, mdli mnie mniej. Dolkowo tak nadal. Czyli prawie bez zmian.

Sanya brzusio masz slodki:tak:.

Ciazowych rzeczy jeszcze nie wyciaglam bo wszystko mam z 7 miesiaca i ogromniaste. Bylam sie rozgladnac w C&A a oni wszystko 20e do 50e spodnie:szok:. Jak pojade do Polski to moze znajde cos fajnego:confused:.
Spie jak zajac pod miotla, sciezka do kibelka juz wydreptana:tak:.

Mloda zlapala katar i ja strasznie meczy no i 6 zebow na raz jej idzie. Biedne dziecko jak nie rosly, a jak zaczely to wszystkie. Nawet piatki jej sie pokazaly.

Też męczą mnie nudności i wymioty i to prawie po każdym jedzonku,
a dziś byłam u mojego doktorka i on sie tym bardzo zmartwił !!!
powiedział, że to raczej w tym miesiącu sie już nie zdarza, że powinno mi przejść
i że może jakieś stresy przeżywam i żołądek mi szwankuje :no:
jak do świąt nie będzie poprawy to mam iść do lekarza ogólnego lub gastrologa
i coś mają zaradzić.
Bardzo mnie to zdziwiło :confused:

Lidka, troche dziwne co powiedzial twoj lekarz, owszem w Ii trymetrze zwykle! kobiety czuja sie lepiej, ale zobacz nawet tu na forum jest jeszcze kilka dziewczyn, ktore wciaz niedomaga, chyba przesadza ten twoj lekarz.

Wiem kochane i też mam podobne zdanie co Wy, w szczególności jak czytam wcześniejsze wypowiedzi Wrześniówek:tak:
także jestem spokojna :happy:

No to spokojnie, lasezki, spokojnie.. Ja jakoś dzisiaj kiepsko, sennie, deszczowo, humorzaście, bleee...
Może kosmetyczka mi poprawi humor?

Lidka pewnie lekarz superostrożny i boi się że cierpisz na NWC albo zakażenie H. pylori ale mnie też czasem poszarpie nad porcelaną szczególnie rano.czasem niepotrzebnie straszą :no:

A ja znowu chora:baffled: głowa pęka od zatok i gardło boli, jem tantum verde i apapy ale zero poprawy a niestety muszę jechać załatwiać urzędowe sprawy i aż mnie trzepie ze złości...

reklama
Sanya - u mnie dokładnie to samo.....Ale jak byłam u lekarza, ginka, to powiedział, że nie powinnam brać teraz żadnych witamin, bo bakterie też się nimi żywią, zalicił wapno, syrop STODAL i wszelkie inne homeopatyczne leki, a mnie na ból gardła pomaga plasterek cytrynki, działa cuda! Zdrówka kochana....

Do góry