reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

Lidka_08 gratulacje!
Dziewczyny ja mimo niewyspania mam znowu werwę hihihi
Fajnie bo właśnie przed świętami mam taką ochotę coś zrobić a jak już zagląda słoneczko przez okno to już całkiem.Najchętniej poszłabym na ogródek pogrzebać w ziemi hahahaha powiedzcie że mnie straszy hahahaha:-D:-D:-DWy też tak macie?

reklama
a ja mam mega ogromnego lenia :zawstydzona/y::-:)no: ale ja ogólnie zawsze zime cięzko przechodze, ja jestem stworzona do zycia w ciepłych krajach, to jakas pomyłka że urodziłam sie w Polsce, jak mam słoneczko to mogę wszystko :tak: chociaz w tym roku z wielkim brzuchem pewnie będe go miała dość
i jak tu mi dogodzić??? :confused::baffled:

Pycha hihi jeszcze z 2 tygodnie i będziesz szaleć tak jak ja,akurat się ociepli,słonko na niebie zagości na dłużej mówię ci będzie ok.
A brzuszków latem będziemy miały dość masz rację,upały nam będą przeszkadać ale co tam przeżyjemy jakoś.;-)
Ja też kocham słońce i ciepełko i pocieszam się że to już niebawem,buziaczki :-D:-D:-D

Dziewczyny, ja chce ciepła o słońca, wogóle czuje się fizycznie do dupy...:-(, od trzech dni mam wrażnie jakbym byłą z powrotem na poczatku ciąży, mdli mnie , odbija się non stop i znowu się witam z Panem Kibelkiem i na dodatek brzucol a chyba właściwie macica ciągnie w dół ... a może to po prostu konic tygodnia w pracy...oby dzisiaj do 14 , potem niestety "dentysta sadysta":wściekła/y:

oj laski- chyba nam wszystkim sloneczka brakuje... cholercia a wiosy ani widu, ani słychu:wściekła/y::wściekła/y:

klajo- powodzenia u dentysty!!!!

Ewa - wizyta odwołana - idę o 14 do domu i nie ruszam się z łózka, przy tym lataniu przed weselnym mam dosyć i maluszek chyba też ...:-(

Klajo - leż ile się da i odpoczywaj. Teraz weekend i w miarę możliwości odpoczywaj. Wiem że masz teraz dużo na głowie ale ty musisz unikać stresu i dbać o siebie podwójnie.

reklama
Klajo - gratulacje:) mam nadzieję że będziesz się świetnie bawiła:)

A ja dziewczynki czuję się dzisiaj SUPER!!! Tyle energii i radości - pierwszy raz się tak czuję odkąd się dowiedziałam o ciąży :tak: To chyba zasługa słońca i II trymestru i aktywnego jak na mnie weekendu:)

Wczoraj się załapałam na fotkę i oto ja w całej okazałości :-)

Do góry