reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

reklama
Pycha - jak ja Ci zazdroszczę....ja od grudnia - nie przespałam w całości ani jednej nocy..., po prostu nie śpię....

A moja rodzinka się mnie pyta czy można się odchudzić przez ciepło...bo ja się trzęsę z zimna a oni ciepła...

Hej Wrzesnioweczki :-)
Staram sie codzien do was zagladac, ale nie zawsze jest czas i sila:zawstydzona/y: by cosik napisac. Szykuje sie do przeprowadzki i wszystko sie kreci wokol tego tematu :tak: Poza tym, w poniedzialek bylam z siostra na usg i juz wiemy ze bedzie miala coreczke:-):-):-) Wczoraj kupilam jej pierwsza sukieneczke :-D Mam nadzieje, ze nie zrobi nam psikusa i nie zmieni plci przed porodem:tak: Moja kolezanka w zeszlym roku byla pewna (lekarz rowniez) ze bedzia cora no i ma Wiktorka :-D

Pozdrawiam cieplutko !

Ps. Przestawily mi sie ostatnio godziny spania - ja nigdy nie wstawalam tak wczesnie :szok: A juz od godziny krece sie po domku :szok: Mezus nie uwierzy jak mu powiem :-p

Fiolet, gratulacje dla siostry - a to będziecie miały jakoś razem dzieciaki? My też z bratem mamy pierwsze z różnicą 9 dni, a teraz nas gonią z drugim, na razie jeszcze nie poczęte :-D Super, bo mieszkamy w 1 mieście i dzieciaki się widzą kilka razy w tygodniu i super się bawią razem :happy2:
Z drugiej strony ja jak widziałam płeć i u siebie i u brata córki na USG to nie wiem, jak się można pomylić, bo to naprawdę super jednoznacznie widać :tak: Przynajmniej na tych USG co my robiliśmy po prostu nie ma szans pomyłki, szczególnie później w starszej ciąży :happy2:

Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to beda dwa miesiace roznicy miedzy naszymi maluszkami :-) Siostra ma termin na 8 lipca :-) Obie paradujemy z brzuszkami :tak:

Pozdrawiam ;-)

hehe dzięki dziewczyny za wsparcie:) w sumie to wszystko jest do odzyskania najgorsze jak ukradli nasze dane - adres i takie tam a ja tu sama ciągle w domu i jak tu przyjdą... ah lepiej nie krakać:)
Ja dzisiaj mam wizytę u ginekologa i będzie usg i wyniki tej głupiej różyczki no i może wreszcie się na 100 % dowiem kto tam sobie rośnie u mnie w brzuchu:)I może uda się "wprowadzić" tatusia żeby i on mógł sobie zobaczyć:)

Ja tam śpię gdzie i kiedy popadnie tyle, że wstaję o 5 rano i prasuję albo robię pranie, ogarnęła mnie mania wicia gniazdka hahaha. A zachcianek właściwie nie mam, no może na wodę mineralną bo ciągle piję jak smok:)

sanya- powodzonka u gina:tak: daj znać po wizycie!!!

fiolet- gratulacje dla siostry:tak: w pierwszej chwili nie doczytałam twojego posta i myślałam, że to ty będziesz mieć córeczkę:-D a któż wie, może i tak:-) no i super, że będzie między dzieciakami taka mała różnica wiekowa:tak: ja widzę, jak mojej julci brakuje zabaw z rówieśnikami...

a co do zachcianek- hmm... czasem są, czasem ich nie ma... różnie to bywa:-D na szczęście najczęściej są to zachcianki na jakieś owocki:tak::tak:

Ewa licze, ze 17 kwietnia sie dowiem - mezus twierdzi, ze bedzie cora ;-) Takie ma przeczucie :-) Poczekamy, zobaczymy:-D
Dzieki temu, ze obie z siostra jestesmy teraz w ciazy to co chwila jestem na usg lub na spotkaniu z midwife :-D - pomagam jej z jezykiem. No i ciagle zyje dwoma etapami ciazy - moim i jej :-D Juz sie nie mozemy doczekac wspolnych zakupow dla malenstw :tak::tak::tak:

Pozdrawiam - szykujac sie do pracy :-(Ach....

Acha, a jesli chodzi o zachciewanki to sliwki ;-) i od jakiegos tygodnia gorace kubki :zawstydzona/y::-D Mam niezly zapas teraz bo jak mnie pierwszy raz zlapalo to mezus musial od znajomych pozyczac :zawstydzona/y:jako ze sklepy byly pozamykane:tak: No i pije hektolitry wody - non stop chce mi sie pic :zawstydzona/y:

Pa pa

reklama
Fiolet - super się macie z siostrą..., temató do rozmów to chybawam nie brakuje...:-D no i jest z kim chodzić na zakupy...
Ja raz mam przecczucie że będzie córa a raz że syn...i zaplanuj tou coś ...;-)

Do góry