reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie mamusiu ?

reklama
Dziewczyny pomocy!!!
Przeziebilam pecherz :-( Strasznie boli :wściekła/y: A zanim tu sie dostane do lekarza :wściekła/y::wściekła/y: Zawsze mi pomagala furagina, ale na opakowaniu pisze, ze w ciazy nie mozna :-( I co teraz? Biore urosept, ale moze znacie jeszcze jakies inne sposoby ?
Czekam na wiesci.
Sciskam

fiolet mysle ze mam ten sam problem... w piatek az zwinelo mnie z bolu, takie klucie bardzo bardzo nisko w podbrzuchu i do tego bardzo malo i z bolem siusialam ... wzielam urosept i chyba przeszlo ...
ale jesli jeszcze raz cos poczuje ide do GP!!!!!! bo wizyta w szpitalu mam dopiero w piatek !!!!
sprobuj moze GP ci pomoze, nie wiem jak w twoim zakatku uk ale u nas nie trzeba czekac na wizyte do GP, jesli dzwonie i mowie ze emergency przyjmuja nawet za godzine!!
aha i gdybys gdzies wyczytala o niasiadowkach to moim zdaniem sa niewskazane w czasie ciazy!!!!

dziewczyny mam jeszcze pytanie do mamus ktr sa po pierwszym porodzie i to cc
czy odczuwacie jakies dolegliwosci zwiazane z blizna po cc??
moze to glupie pytanie :baffled::sorry2: ale ja mam czasem takie dziwne odczucie od srodka, troszke wyzej niz wysokosc ciecia na skorze czyli pewno tam gdzie w srodku cieli, uczucie hmmm sama nie wiem klucia, bolu rozciagania ... trudno opisac ... wczoraj konkretnie dotknelam brzuszek w tym miejscu i ... zabolalo :-(
z gory dziekuje za odpowiedz ...

czesc dziewczyny
Fiolet pij duzo soku z cranberry (zurawina, borowka) podobno ma wlasciwosci oczyszczajace pecherz no i do tego urosept, jesli nie przejdzie , lekarz konieczny, podobno z zapaleniem pecherza nie ma zartow w ciazy, no i czesto sie zdarza zlapac takie zapalenie w ciazy , mi to sie zdarzalo nawet nie bedac w ciazy, dlatego pije zapobiegawczo ten sok z zurawin i jest ok, sa jeszcze tabletki naturalne ktore zawieraja zurawiny- zycze zdrowka

a co do mego samopoczucia -to tragedia od 3 dni mecza mnie nudnosci, i nie ma nic co pomoga mi je zwalczyc, juz chyba wolalbym skonczyc w toalecie niz tak jak mnie muli caly dzien, pomaga mi troszke napoj imbirowy niestety gazowany, ale jak mi sie odbije:-p to od razu mi lepiej:-)
no i do tego dalej to przeziebienie i paskudny kaszel, ale przynajmniej wstalam juz z lozka i jakos funkcjonuje ;-)
pozdrawiam

Cześć dziewczyny:-)

ale jestem wściekła, z samego rano zaliczyłam kłótnie z mackiem i za nic nie chce mi odpuścić ...:wściekła/y:

Dziewczyny!
Jestem w lekkiej panice:szok: Wlasnie bylam w toalecie, pecherz nadal boli, a na papierze toaletowym bylo cos - nie wiem jak to opisac - niteczka tkanki ? bez krwi. Strasznie sie boje.... Czy ktoras wie co to moze byc? Blagam, poradzcie co robic :-:)-:)-(

Klajo mój mąż jest kierowcą - wozi nowe samochody po całej Europie tzw. lorami. Jak wyjeżdza w poniedziałek wraca w piątek wieczorem, czasem zdarza się że nie ma go też w weekendy. Dobra spadam na ten egzamin.

Życzę miłego popołudnia;-)
Isia - jak ja Cię dobrze rozumie, Maciek jest kierowcą, tylko do odminy autokarów..., ty masz przynajmniej taka większa pewność , że na weekend być może będzie...U mnie wiadomo tak na prawdę jest tylko z dnia na dzień...

reklama
Isia - jak ja Cię dobrze rozumie, Maciek jest kierowcą, tylko do odminy autokarów...
isia i klajo przylaczam sie do zon kierowcow ... moj na szczescie obecnie jezdzi w komunikacji miejskiej ... teraz powaznie mysli o zmianie profesji mowi ze ma juz dosc - hmm ja chyba tez :tak::tak:
choc jest codziennie w domu to czasem przychodzi tylko spac ... no i najgorsze sa dni kiedy caly swiat ma swieto oprocz kierowcow :no: wrrrrr jak np zeszle swieta wielkanocne - spedzilysmy same z mala - maz w autobusie :wściekła/y:

Do góry