reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

Konradek super kroczki :tak:

a nasz Darus to tak
- robi papa ale tak ze wewnetrzna czesc dloni do gory i macha palcami jak wstylu chodz tu do mnie
-daje zolwika
- daje buzke ale nie dosc ze robi dziubka to jeszcze tak na maksa gleboko wciaga policzki ze szok :szok:i glosno cmoka jak puszcza :-D
- robi brrrrrr i tak paluszkami po ustach i wychodzi taki przerywany dzwiek :-p
strasznie papuguje ja kiwam glowa ze nie a on tez glowa :sorry2:i tak ze wszystkim hehe dziadki sie nadziwic nie moga mowia ze zaden wnuk taki nie byl a dzis nam wyciagnol to kolko co jest gniazdko ale takie zaslepione niewiem jak to sie nazywa i nie mam pojecia jak to wyczail jak sie na tle sciany to malo co wyroznia

reklama
Dzięki serdeczne za wszystkie odpowiedzi w sprawie kubków kapków i niekapków..Też słyszałam, że te niekapki nie są najlepsze dla zgryzu ale chciałabym, żeby Misiek zaczął w końcu coś pić bo z tym ciężko..poszukam może jeszcze tego balonika..a jak się nie uda to chyba zaczniemy naukę picia ze zwykłego kubka :-)

zapomnialam jeszcze o tym,jego ulubiona ostatnio zabawa;-):-D:-D:-D
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5lNf8DOAP6A"]YouTube - DSCF4978[/ame]

wiecie z tym chodzeniem to koszmar jest,teraz nie moge wyjsc nawet na sekunde bo zaraz wstaje i dzie a nie moze:sorry:

Czy to tu wrzuciła Iwonka wszystkie posty o pierwszych słowach???
Nikolka od kilku dni wreszcie mówi TATA, ku ogromnej radości mojego chłopa :sorry2:
Ale mówi tak cichutko ;-)

Konradek jak zwykle debeściak :-)

Moja nie mówi nic poza baba - wszyscy są babami, łącznie z tatusiem i dziadkiem.

A z nowości - jak coś trzyma, ja mówię daj i podaje mi, ja mówię dziękuję. Potem oddaję jej i mówię proszę, a Iga coś tam mamrocze, co chyba oznacza dziękuję :-D
Poza tym ostatnio kazała pić mojej mamie z kubeczka co chwilę - kierowała jej do ust, mama udawała, że pije i oddawała, a potem znowu. Tak samo z karmieniem na niby łyżeczką - najpierw kieruje babci łyżeczkę do ust (babcia udaje że je), a potem sama sobie wkłada do ust i tak wkółko.

dzieki dziewczyny,serce mi zamarlo jak tak robil ale dzis juz troche mniej choc pare razy puscil sie i idzie...:no:
Panna migotka :-D:-D:-D:-D U NAS TEZ WSZYSCY TO BABA PROCZ MAMY:-);-)
Kangurka nasze dzieci maja takie samo uzebienie:-D:-D:-D

reklama
Do góry