reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

reklama
Dziekuje wam dziewczyny,jestem taka dumna z niego choc wolalabym najpierw zeby bo szok jest teraz:baffled:wczoraj usnelam na przerwie:sorry:co on wyprawia w dzien,szok juz praktycznie chodzi,stoi i ni potrzebuje pomocy:no:nie potrzebuje pomocy,sam sobie radzi:tak:ale kiedy my wracamy wieczorem nie pokazuje juz duzo bo chyba za bardzo zmeczony jest:sorry:mamy jedynke u gory chociaz jeden zab z glowy:sorry:

a my mamy nowy rekord stóji bez trzymania :tak:
1minuta 18 sekund!:-)

No i dzisiaj Nikolka nauczyła sie stawać samodzielnie na nóżki bez wspinania sie po czymś - na środku pokoju po prostu wstaje, a potem poprzez kucanie siada na podłodze spowrotem :-p

brawa dla Konradka:tak::-)!!! świetnie mu idzie:happy:
a Natan też ostatnio tylko mama woła chociaż acześniej zdarzało mu się tata i baba no i te buziole...:happy:
gratki dla wszystkich małych odkrywców:-D

Brawa dla wszystkich zdolnych maluszków!!!

Mój Mikuś dziś po raz pierwszy stanął samodzielnie przy stoliku, tak bardzo chciał się dorwać do mojego kompa hihi Chciałam mu zrobić zdjęcie, ale oczywiście nie zdążyłam, a on nie był już uprzejmy powtórzyć wyczynu.

No to ja tez się pochwalę, że mała zaczyna chodzić przy meblach i się puszczać. Długo nie ustoi, ale co ma wisieć...

Shanta, brawo dla Amelki :tak:

No to kochane majóweczki zaczynamy sezon guzów, siniaków, zadrapań itd. itp. Proszę się nie przejmować, dziecko z dwoma nabitymi guzami na czole wprawdzie wygląda strasznie ale za rok będzie lepiej ;-);-);-)

Mój Mikołaj miał jak na razie jeden siniak na czole, ale ma parę siniaków na nóżkach.

Przeczytałam tylko kilka oststsnich stron (dawno tu nie zaglądałam) i widzę, że u Waszych Dzieciaczków postęp za postępem.
Gratulacje dla wszystkich zdolnych Bobasów.

Ola.K - Tak już jest, że w rozwój dziecka wspiasane są te guzy i siniaki.

U NAs w sumie nic nowego nie ma... Tylko jakieś drobnostki. Np. kilka dni temu mojej córci tak spodobało się moje kichanie, że zaczełam specjalnie jej kichać... a potem ta co i rusz udawała, że też to robi.

reklama
Ja znow z filmikiem:sorry:tym razem z moim malym chodziarzem(tak na niego obecnie mowimy)poimocnikiem kucharza:-);-)
[video=youtube;fkg9jUIztXA]http://www.youtube.com/watch?v=fkg9jUIztXA[/video]

Do góry