reklama
Oliwka też miała ząbek w wieku 9 miesięcy, ale wiem, że zdarzają się jeszcze później, więc sądzę, Rosmerta, że nie masz się czym martwić
Agusia, gratki dla Sarci :-) Faktycznie szybko wyrastają jej stałe zęby!
Agusia, gratki dla Sarci :-) Faktycznie szybko wyrastają jej stałe zęby!
agusia9915
Matka wariatka
rosmertaczasem po roku wychodza zeby ale podobno wtedy gorzej pzrechodza to maluchy
Nuśka dbamy o zeby dbamy ;-)
ledwo przestała seplenic a teraz szczerbol ..smiesznie wyglada
Nuśka dbamy o zeby dbamy ;-)
ledwo przestała seplenic a teraz szczerbol ..smiesznie wyglada
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gratulacje dla Sarci. :-) A Milena to co jakiś czas pyta się kiedy jej zęby zaczną wypadać. Normalnie nie może się doczekać
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Agusia gratki dla Sarci! Teraz to już zrobiła pierwszy krok w dorosłość;-)
rosmerta mojemu Victorowi zęby wyszły po 10 miesiącu, ale ciężko to przechodził niestety Z tego co pamiętam to do 2 lat chyba powinny się wszystkie pojawić
Karolina Twoja Milenka to tak jak i mój Victor - już się nie może doczekać Większość jego kolegów już szczerbata, a on jeszcze czeka i pyta "jak długo jeszcze"
rosmerta mojemu Victorowi zęby wyszły po 10 miesiącu, ale ciężko to przechodził niestety Z tego co pamiętam to do 2 lat chyba powinny się wszystkie pojawić
Karolina Twoja Milenka to tak jak i mój Victor - już się nie może doczekać Większość jego kolegów już szczerbata, a on jeszcze czeka i pyta "jak długo jeszcze"
Wolfia ciekawe ze te dzieciaczki tak tesknia za stalymi zebami Jula na razie nawet nie pyta kiedy bedzie miala.....jakos specjalnie jej to nie zainteresowalo nawet. Po mimo ze Oliwka<jej kuzynka> co drugi zabek ma przerwe hihi...
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
nuśka a czy Twoja Julcia zna opowiastkę o zębowej wróżce? Bo mi się wydaje, że to chodzi o prezenty w zamian za ząbki Ja swojemu Victorowi nie opowiadałam o tym jeszcze, ale on już mnie uświadomił, że wie o co kaman
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas tez wyczekiwanie na zębowa wróżkę ;-)
a u BArtiego sie doczekałam wreszcie - wczoraj zastukał pierwszy ząbek!!:-) no to teraz juz z górki pójdzie zdążył przed roczkiem;-)
a u BArtiego sie doczekałam wreszcie - wczoraj zastukał pierwszy ząbek!!:-) no to teraz juz z górki pójdzie zdążył przed roczkiem;-)
Podziel się: