reklama
agusia9915
Matka wariatka
my tzn sara dostała dwa zastrzykiMy byłyśmy dziś właśnie na szczepieniu. Dostałam wezwanie wcześniej, ale Oliwka akurat miała anginę. Były kropelki do buzi i 1 zastrzyk w rękę. Oliwka zniosła dzielnie, żadnego płaczu, tylko pod nosem mówiła sobie "ała" Potem była strasznie dumna z siebie, że się nie rozpłakała ;-)
agusia9915
Matka wariatka
Oj i jak to zniosła?
nie źle,mina i płacz na zakrecie był ale zagadalismy
byłam w szoku ,ze tak łatwo poszło
KiniaG
Zaangażowana w BB
U nas tez już po krzyku. Dwa zastrzyki (myślałam, że jedno doustnie idzie, bynajmniej tak było napisane), płacz był w gabinecie lekki, ale dopiero w aucie bardzo płakała, bo maluchów nie chciała straszyć w poczekalni. Ma 112cm wzrostu i 18 kg
No właśnie, zapomniałam napisać, że Oliwkę też zmierzyli i zważyli w przychodni, wzrost 117cm, waga 24.
Agusia, szczepionka przeciwko polio jest albo podawana doustnie, albo w zastrzyku, dlatego Sarcia dostała 2 zastrzyki.
Agusia, szczepionka przeciwko polio jest albo podawana doustnie, albo w zastrzyku, dlatego Sarcia dostała 2 zastrzyki.
agusia9915
Matka wariatka
kasiadto jakies niesprawieliwe TAK NA MARGINESIE ,ze jedne dzieci sa kute a inne łykaja;-) bo przeciez ta sama cena czyli z NFZ?
SARE tez wazyli 21.400 i 116 cm (jakos dziwnie zawsze jej tam wzrost wychodzi)
dziś wypadł nam 2 zabek mleczny:-)
SARE tez wazyli 21.400 i 116 cm (jakos dziwnie zawsze jej tam wzrost wychodzi)
dziś wypadł nam 2 zabek mleczny:-)
Ostatnia edycja:
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
jakie duże te wasze dziewczyny juz :-) Hubek ma jakieś 107 cm i wazy 16 kg
a Sara ale idzie z tymi zębami, hoho
a Sara ale idzie z tymi zębami, hoho
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
No Sara wymiata. To chyba pierwsze lutówkowe dzieciątko któremu wypadaja mleczaki.
Milena ma 120 cm i 25 kg.
A szczepienie mieliśmy - jedno kłócie i krople.
Milena ma 120 cm i 25 kg.
A szczepienie mieliśmy - jedno kłócie i krople.
reklama
Podziel się: