reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
jaki rozmiar buta teraz kupujecie ja dzis byłam po bambosze dostałam w dziale dla młodzieży rozmiar 31
Agusia Kasiad jak u was z rozmiarówką ?dziewczyny chyba wzrostem podobne

jaki rozmiar buta teraz kupujecie ja dzis byłam po bambosze dostałam w dziale dla młodzieży rozmiar 31
Agusia Kasiad jak u was z rozmiarówką ?dziewczyny chyba wzrostem podobne
koazaki kupowałam 32
mnie martwia rajstopy kupiłam 128/134 i sa na styk jedno załozenie popekane w kroku:cool2:
a przeciez jak wezme wieksze to stopa za duza??

nie wiem ile ma wzrosty ale waga około 28 kg(bardzooo przytyła mi mała)

Gosia, Oliwka nosi buty w rozmiarze 32 (papcie, adidasy) a kozaki kupiłam 33.

Agusia, ja Oliwce kupuję rajstopy w rozmiarze 140/146 i stopy nie są wcale za duże.
Ogólnie ciuchy nosi w rozmiarze 134, w niektóre w rozmiarze 128 jeszcze też wejdzie. Ale rajstopy 140-146 już nosi już od wiosny, bo w mniejszych właśnie się dziury odrazu w kroku robiły, albo zjeżdżały z tyłka.

Agusia Emilka ma wiecej o 2kg :sorry2: ale teraz będzie chodziła znowu na zumbe wiec mam nadzieje że troche ruchu jej dobrze zrobi to chyba to przez to zimowanie w domu :sorry2: nie bede ukrywać że tyle co latem na dworze juz nie siedzimy i to słodkie od cioć i cioteczek tez swoje zrobiło...

nie mierzyłam jej teraz ale chyba 127 cm miała ostatnio

rajstopy to ma coś jak Kasiad pisze ale naprawde to róznie wybieram bez wzorków bo w wiekszości sie lepiej ciągną ostatnio w biedronce kupiłam na 140-146cm i z 10cm do kroku jej brakowało

a buty to widze że ok ma w takim razie ;) zimowe tez mamy 32 ale do grubej starpetki akurat

wow ale Wasze dziewczynki duze,Lusia mam wrazenie nic nie urosla od ostatniego wpisu,waga tez okolo 19-20kg.but nr 28,ubrania rozmiar 110/116 na styk

reklama
Do góry