reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

A bArtus rosnie jak na drożdżach, tydzien temu juz 4,5 kg miał jak bylismy na kontroli:-)
czyli tyle co Dominik jak się urodził ;-)

Emilka nie wiem ile teraz ma i zapomniałam całkiem też wzrost a jakiś czas temu ją mierzyłam a Dominik też łatwy w ważeniu nie jest ale on chyba ma 11kg i 83-84cm bo wczoraj byłam mu ciuszków nakupić i go zmierzyłam

reklama
wow SARCIA modelka!

super ze BARTUS rosnie szybciutko!

a DOMINIS to w ogole duzy chlopak!

Szymuś zbyt wysoki nie jest ma 104cm a waży 17,3kg choć jak się na niego patrzy to sadełko widać na brzuszku.

rany ale dzieciaczki rosną...
a my o bilansie w natłoku wizyt lekarskich i konsultacji zapomnieliśmy...a może poprostu umysł wyparł kolejną konieczność pójścia z Filipem do lekarza

Filip waży 20,2kg, ale wzrostu to ostatnio nie sprawdzaliśmy...a wagę non stop monitorujemy u lekarzy...

ja jeszcze z Emilką bilansu nie zaliczyłam jejku nie chce mi się iść !!! przyznaję się bez bicia :zawstydzona/y:a jeszcze D ma zaległe szczepienia ale z tym mi się nie spieszy akurat ale odwlekać już dłużej nie będę i pójdę od razu z dwóją jak tylko mi się będzie chciało :eek:

reklama
Widzę, że już jest spore zróżnicowanie, jeżeli chodzi o wzrost i wagę, ale tak to już będzie, każde dziecko będzie miało swoje predyspozycje;-)
Victor to chudzielec, mimo że waży 18kg, to wszystko mu z tyłka spada:sorry2: A wzrost to nie wiem jaki ma, ale napewno dobija do 110cm:tak:

rosmerta i Bartuś już 5kg:szok: Jak ten czas leci:sorry2:

Oliver ma już 13 kg, ale niski jest (myślę, że ma lekko powyżej 90cm, ale aż sama muszę go z ciekawości zmierzyć;-)) i ma dużo mniejszą stopę niż Victor. Zostawiłam buty po Vicku, a tu w sumie nic nie pasuje na daną porę roku:-p

Na bilans z chłopakami, to i ja powinnam się wybrać, ale nawet nie mam kiedy:sorry2:

Do góry