reklama
wow ale Wasze dziewczynki duze,Lusia mam wrazenie nic nie urosla od ostatniego wpisu,waga tez okolo 19-20kg.but nr 28,ubrania rozmiar 110/116 na styk
U nas identycznie, wiec sie Susu nie przejmuj.....jednak Jula nie należy do małych dziewczynek , bynajmniej u niej w grupie jest jedna z wyzszych
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mój Victor to chudzielec, waży 20kg a wzrost 120cm Zakupienie spodni nie spadających mu z pupy, to już teraz graniczy z cudem
mysia23
mama dwójeczki
Wolfia u nas podobnie, Filip ma 119cm, waga 22kg, niestety wygląda jakby uciekł żydowi przez ruszt...budowe ciała ma po Tomku, jest cięzki jak nie wiem..A kupno spodni jest u nas masakryczne, a i bluzkę nie łatwo, bo ma długie rece, ciezko nam było kupić mu dobra kurtke, a w zasadzie to nie ma takiej, wszystkie mają za krótkie rękawy...
agusia9915
Matka wariatka
po bilansie 6 latka dopiero
nie pamietam dokładnie ale cos 130 i 33 kg ma niby y6 kg nadwagi do wzrostu ;-)
eutyrox 12,5 :---((tarczyca)..skierownie do endokrynologa i nefrologa :-(
endo mamy juz 18 lipca a nefro jeszcze mi sie nie udało znalezc
nie pamietam dokładnie ale cos 130 i 33 kg ma niby y6 kg nadwagi do wzrostu ;-)
eutyrox 12,5 :---((tarczyca)..skierownie do endokrynologa i nefrologa :-(
endo mamy juz 18 lipca a nefro jeszcze mi sie nie udało znalezc
A u nas jak zadzwoniłam do przychodni, żeby umówić się na bilans sześciolatka (też spóźniona, bo chyba mnie w maju natchnęło) to mi powiedzieli, że jak idzie do szkoły, to w szkole zrobią we wrześniu.
Także Oliwka nie miała bilansu. A ile waży i mierzy to nie wiem, bo dawno nie sprawdzałam, sprawdzę dopiero jak wrócę do domu w połowie lipca.
Także Oliwka nie miała bilansu. A ile waży i mierzy to nie wiem, bo dawno nie sprawdzałam, sprawdzę dopiero jak wrócę do domu w połowie lipca.
Gosiu, Emilka spora jest! Zresztą Dominik też
Oliwka - 130 cm wzrostu, waga 31 kg.
W ten weekend właśnie robiłam przegląd w szafie i ciuchy 134 zostały już nieliczne, zostały głównie 140 i kilka 146.
Oliwka - 130 cm wzrostu, waga 31 kg.
W ten weekend właśnie robiłam przegląd w szafie i ciuchy 134 zostały już nieliczne, zostały głównie 140 i kilka 146.
Ostatnia edycja:
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milenka coś podobnie jak Oliwka i Emilka. Wzrost 132 cm, waga-33 kg
Podziel się: