reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Kondzio na domowej wadze okolo 9,5 kg.W przyszlym tygodniu druga dawka meningokokow(jak bedzie zdrowy),to zwaze go w przychodni:tak:

reklama
Jenni jest drobna ale cialko ma dosyc zbite a obwazanki juz jej sie zmniejszyly razem z apetytem bo nie chce jesc:baffled:

a mi sie wydaje ze Weronika schudła przez ta choroba prawie nic nie je:no:
chyba podejde dzisiaj ja zwazyc w przychodniu jak bedziemy na kontroli

Kuba nie przekroczył jeszcze 10 kilo,ale przy jego wzroście i tak wygląda papuśnie.

Emilka 86cm długości a na prosto niby 80cm ale mi zwiewała :cool:

rajstopki nosi na 2-3 latka:sorry2: a body 6-9 miesięcy :-D

reklama
a od znajomej syn co ma 3,5 miesiaca wazy 7800 :szok::szok::szok: i ma 64 cm

wczoraj była u mnie ciotka i jej córki dziecko(mojej kuzynki) waży 8100g na 3,5 miesiąca :szok:
zaczeły cos gadać o karmieniu i ona mu daje biszkopty do mleka.... kinder czekoladki już jada ...kaszki ,marchewkę itd i deserki a na imieninach jak moja mama u nich była to dawali mu placek :szok: no i ciotka dodała że 2 danonki to mu mało a jedna ciotka że kiedyś dali dla Emilki danonki a ja powiedziałam że jej nie daje jeszcze .... chyba jaka miała 6 miesięcy:tak: a ja na to że nie dawałam jej nabiału tak wcześnie a ciotka że ona krowie mleko dawała od 3 miesięcy :baffled:a ja na to im że mleko z proszku będe dawać jak najdłużej do 3 lat (choć już mi rezygnuje z niego ale zawsze coś tam wypije) i się zaczęło że gadam jak jakaś tam... baba i się wkurzyłam :baffled:

jak słyszę takie gadanie to mnie szlak trafia że dawali i dają wcześniej i wszystko jest ok :wściekła/y:a ja nie daję i co robią inni mnie nie obchodzi ale zawsze muszą krytykować że przesadzam :wściekła/y:...i że nie chce jej dawać czekolady a dostała 2 paczki kinder czekolady i ciotka jeszcze dała jej kinder delice wiedziałam że tak będzie jak przyjadą że zaraz czekolad nakupią :dry:

Do góry