reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Uuuu...modelka kolejna rośnie.u nas jest tak:
waga 9300
wzrost 84 cm
reklama
a od znajomej syn co ma 3,5 miesiaca wazy 7800 i ma 64 cm
wczoraj była u mnie ciotka i jej córki dziecko(mojej kuzynki) waży 8100g na 3,5 miesiąca
zaczeły cos gadać o karmieniu i ona mu daje biszkopty do mleka.... kinder czekoladki już jada ...kaszki ,marchewkę itd i deserki a na imieninach jak moja mama u nich była to dawali mu placek no i ciotka dodała że 2 danonki to mu mało a jedna ciotka że kiedyś dali dla Emilki danonki a ja powiedziałam że jej nie daje jeszcze .... chyba jaka miała 6 miesięcy a ja na to że nie dawałam jej nabiału tak wcześnie a ciotka że ona krowie mleko dawała od 3 miesięcy a ja na to im że mleko z proszku będe dawać jak najdłużej do 3 lat (choć już mi rezygnuje z niego ale zawsze coś tam wypije) i się zaczęło że gadam jak jakaś tam... baba i się wkurzyłam
jak słyszę takie gadanie to mnie szlak trafia że dawali i dają wcześniej i wszystko jest ok a ja nie daję i co robią inni mnie nie obchodzi ale zawsze muszą krytykować że przesadzam ...i że nie chce jej dawać czekolady a dostała 2 paczki kinder czekolady i ciotka jeszcze dała jej kinder delice wiedziałam że tak będzie jak przyjadą że zaraz czekolad nakupią
Podziel się: