reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

Gratulacje dla Małej i dumnej Mamy. Moja lekarka nie pozwala szczepić jak jest upał.:no: Ale dzisiaj jest trochę chłodniej..

reklama
Dzisiaj przy okazji 3 szczepienia było wazenie i mierzenie.
W wieku 4,5 miesiąca moja córcia ma 76 cm i wazy 9200:tak::szok::-D i co najfajniesze wszystko jest ok. Oglądało ją dwoch pediatrów i powiedzieli ze jest wyjątkowo silna i bardzo zgrabna-ma bardzo płaski brzuszek:tak:
A ponieważ moja niunia uwielbia wysłuchiwać zachwytów nt tego jaka jest wyjątkowa to dała jeszcze popis i zupełnie sama usiadła na przewijaku:-D(udało jej sie po raz drugi w zyciu)

:-( moja taka mała, prawie 2 kilo mniej i prawie miesiąc starsza :-(;-)

Fajnie ci córcia rośnie :tak: a moja próbuję podnosic się na razie
jeszcze jej się nie udało jedynie podnosi się podparta łokciem i tylko tyle ;-):-D

A do kiedy dziecko powinno podwoić masę urodzeniową ??

Oj, rośnie:tak:
Az sie bałam ze cos nie tak bo jest taka duza ale lekarze mnie przekonali ze nie ma powodu do obaw-zwłaszcza ze jest karmiona tylko piersią(takie dzieci ponoć gdy tylko zaczynaja chodzic momentanie gubia tłuszczyk a dokarmiane butelką chudną mniej i wolniej)

Gosia-dziecko powinno podwoic wagę do poł roku po urodzeniu.

Majka dzieki temu, ze sie urodziła taka maleńka (2070), to już potroiła swoją wagę urodzeniową. (6700):-) Ale i tak jest chyba najmniejsza na forum.:-(

reklama
Do góry