reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

chcecie wiedziec kto jest najmniejszy, juz Wam mowie, Laila ma 64cm i wazy 6400g.taka laleczka malutka....

reklama
tylko ze Laila nie ma po kim byc gigancikiem mamusiu kochana ;-):-)

poprostu nie bedzie sie udzielac na takim watku jak
odchudzamy sie ....bo bedzie lacha

he he Agusia, nie lukruj;-)bo to nieprawda, ja nie jestem filigranowa....
ale wlasnie tak na to trzeba patrzec, kazde dziecko jest inne i jest git:-)

Wlasnie tym sie pocieszam czytajac te rekordy wagi. Wszystkie trzy mamz sliczne filigranowe, zdrowe dziewczynki. Zreszta wszystkie byly malenkie od urodzenia. Wazne, ze sie rpzwijaja i nie chudna.

U mnie moja np. nie była maleńka :-) 3800g a i rodzice malutcy nie są :zawstydzona/y::-p:cool2:

Widocznie chce być modelką i dba o linię od urodzenia. Najważniejsze, że jest zdrowa a nie gruba.:-)

:-D:tak: ja się z jednej strony cieszę że jest taka akurat :tak: nie chce jej rozepchać od maleńkości tym bardziej że jesteśmy taraz na proszkowym :tak: jak by była grubiutka na cycochu to bym się nie martwiła bo to już inna sprawa taki tłuszczyk szybko się spala :tak:

Dziś ważyłam Oliwkę w przychodni i ważyła 8500 w cienkiej sukience i pampersie. Ostatnio jak była ważona 27 czerwca ważyła 8200 g w pampersie, także przybrała bardzo malutko co mnie cieszy :-)

I tak ładnie Oliwcia wazy.Widac po niej,ze sie zgrabna laseczka robi,oponki zdecydowanie mniejsze:tak:.

reklama
Do góry