WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Nie mierzyly jej Ale sama to zrobilam miara krawiecka i niby ma 67cm.. Ale czy tak jest w reczywistosci to nie wiem
No to ładnie Mój Victor ma 68 cm i 6,9kg;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mierzyly jej Ale sama to zrobilam miara krawiecka i niby ma 67cm.. Ale czy tak jest w reczywistosci to nie wiem
Pisałaś w marcu, że Twoja Jenny jest najmniejsza. Niestety moja Majka ją pokonała. 2070 g, 46 cm. Teraz waży i mierzy tyle co Twoje Słonko. Czy też przeżywasz zawsze ważenie czy przybiera? Ja ją kładę na wagę i czuję się jakbym miała zdawać jakiś egzamin. Na całe szczęście jakoś sobie Maleństwo radzi.Bylam z Jenni wczoraj u lekarza ma katarek i kaszelek i odrazu zostala zwazona
waga 6600
wzrost 63 cm:-):-)