reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Mój Victorek kończąc 3 miesiąc miał 6,28kg i 63cm a wystartował od 51cm i 3,33kg... jestem z niego bardzo zadowolona:tak:

Nie widzę na nim fałdków, ale nie przeszkadza mi to. Najważniejsze, że przybiera w swoim tempie :-)

Michelin' kiem nie musi być jak to się śmieje mój mąż :-D

reklama
Kondzio mjac 3 miesiace i 10 dni wazy 6700 .Ma około 65 cm i tez nie ma fałdków:confused:.

Tycia: Konderek (takiego zdrobnienia używa mój kuzyn też Konrad, ewentualnie Radek/Raduś) jest teraz w sam raz jak na swój wiek, wagowo również... może po prostu w ostatnich tygodniach przystopował z wagą żeby dorównać do rówieśników :happy:

Lailusia majac dokladnie 4 miesiace wazy dokladnie 6 kg i mierzy dokladnie 60cm!!!!

w ostatnich 2 tygodniach przybyla 300g ;-)czyli tyle samo ile wczesniej przez 5 tygodni. jest to wprawdzie minimum, ale Poprawa jest i mam nie dokarmiac, jechac nadal na cycusiu, a za miesiac pomyslec o sloiczkach. Jestem happy i ulga na sercu!!! Teraz juz wiem: Lailutek jest na razie drobna dziewczynka i w tym jej urok!!!! :-D(tak jak oczywiscie faldeczki u pulchniejszych dzieci:tak:)- kazde jesz szczegolne!!!)

A moje malenstwo, pomierzone dzisiaj w przychodni -3 miesiące i 1 dzień, waga równiutkie 8kg a wzrost to 71 cm:tak::-D.
Nasze ubranka maja rozmiar 74 i 80 i uzywamy juz pieluszek huggies 4.

Maxidz duże masz maleństwo ;-) moje pieluszki nadal 3 ostatnio kupiłam huggies a zawsze miałam happy i z happy 3 są większe ale i tak mała wchodzi bez problemu :tak:

madzix to faktycznie malenstwo masz juz co trzymac:-D
ja tez juz si eprzenosze na 4 i tez mam huggisy bo 3 pampers sa jjuz za male:tak:

my z Wiktorią byłysmy dziś na drugiej dawce rotarixu i mała była wazona...8 380....
:szok:. boję się czy nie za dużo ona waży i kiedy wreszcie zacznie to gubic bo do raczkowania jescze trochę czasu:eek:

reklama
Panienki forumowe dawno przegoniły z waga facetow:-p.8 kg,to jak 7-9 miesieczne dziecko:szok::-D

Do góry