reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

ja wlasnie nie wiem, co sie ostatnio z Arisa dzieje
ale fatalnie spi - tak nerwowo, wierci sie i budzi ja wszystko
a od ok. tygodnia budzi sie w nocy co godzine - dwie

ledwo zyje :(

reklama
nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to ciag dalszy zabkowania
od wczoraj stosuje vibrulcol i spi do 2 - 4.30
a wczesniej budzila sie juz o polnocy a potem co godzine

wczoraj pani doktor powiedziala, zeby zaczac wprowadzac juz jablko i marchewke
bo Mloda ma problemy z kupkami :(

No mozliwe tylko jak długo będziesz te czopki stosowała??? ja wymiękłam po trzech... daja dobry efekt ale nie jestem pewna czy tak spokojnie można tpo stosowac długotrwale

wlasnie :-[ :-[ :-[ :-[

dzis zaczelam dawac Malej soczek z jablek
jutro bedzie jablko
potem marchewa

moze sprobuje tez kaszke przed snem...

ale tak mi szkoda cycolenia ::) :-[

Aniulka pisze:
ja dzisiaj wzięłam Łukasza do łóżka w nocy na karmienie i.... po godzinie się obudziłam i patrzę a moje dziecko lezy obok mnie a ja w rece trzymam butelkę a smoczek w Łukasza buzi... a mały spał i wcale nie pił juz ;D ;D ;D ;D ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D

Aniulka pisze:
No mozliwe tylko jak długo będziesz te czopki stosowała??? ja wymiękłam po trzech... daja dobry efekt ale nie jestem pewna czy tak spokojnie można tpo stosowac długotrwale

z tego co czytałam to można :)

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
ja dzisiaj wzięłam Łukasza do łóżka w nocy na karmienie i.... po godzinie się obudziłam i patrzę a moje dziecko lezy obok mnie a ja w rece trzymam butelkę a smoczek w Łukasza buzi... a mały spał i wcale nie pił juz ;D ;D ;D ;D ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D
:p :p :p :p ;D ;D ;D ;D

Blanus to zrób jej kaszkę na swoim mleczku

Melanie pisze:
Aniulka pisze:

z tego co czytałam to można :)
no ja tez czytałam że można, ale zawsze to jest lek a ja jestem przeciwnikiem długiego stosowania leków np uspokajających. Sporadycznie owszem ale nie ciągle

no ja tez czytałam że można, ale zawsze to jest lek a ja jestem przeciwnikiem długiego stosowania leków np uspokajających. Sporadycznie owszem ale nie ciągle

wlasnie w koncu organizm sie przyzwyczaja...
a potem jak bedzie trzeba, nie zadziala, albo trzeba wziac cos silniejszego ::)

Dzieki, Aniulka, sprobuje dac Malej kaszke na swoim mleku ;)
bedzie wilk syty itd... ;)

reklama
powodzenia. Ale lepiej przygotuj się na łyżeczkowe podawanie kaszki... chyba ze Arisa będzie grzeczna i załapie butelkę ;)

Do góry