reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

ja wlasnie nie wiem, co sie ostatnio z Arisa dzieje
ale fatalnie spi - tak nerwowo, wierci sie i budzi ja wszystko
a od ok. tygodnia budzi sie w nocy co godzine - dwie

ledwo zyje :(

reklama
nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to ciag dalszy zabkowania
od wczoraj stosuje vibrulcol i spi do 2 - 4.30
a wczesniej budzila sie juz o polnocy a potem co godzine

wczoraj pani doktor powiedziala, zeby zaczac wprowadzac juz jablko i marchewke
bo Mloda ma problemy z kupkami :(

No mozliwe tylko jak długo będziesz te czopki stosowała??? ja wymiękłam po trzech... daja dobry efekt ale nie jestem pewna czy tak spokojnie można tpo stosowac długotrwale

wlasnie :-[ :-[ :-[ :-[

dzis zaczelam dawac Malej soczek z jablek
jutro bedzie jablko
potem marchewa

moze sprobuje tez kaszke przed snem...

ale tak mi szkoda cycolenia ::) :-[

Aniulka pisze:
ja dzisiaj wzięłam Łukasza do łóżka w nocy na karmienie i.... po godzinie się obudziłam i patrzę a moje dziecko lezy obok mnie a ja w rece trzymam butelkę a smoczek w Łukasza buzi... a mały spał i wcale nie pił juz ;D ;D ;D ;D ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D

Aniulka pisze:
No mozliwe tylko jak długo będziesz te czopki stosowała??? ja wymiękłam po trzech... daja dobry efekt ale nie jestem pewna czy tak spokojnie można tpo stosowac długotrwale

z tego co czytałam to można :)

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
ja dzisiaj wzięłam Łukasza do łóżka w nocy na karmienie i.... po godzinie się obudziłam i patrzę a moje dziecko lezy obok mnie a ja w rece trzymam butelkę a smoczek w Łukasza buzi... a mały spał i wcale nie pił juz ;D ;D ;D ;D ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D
:p :p :p :p ;D ;D ;D ;D

Blanus to zrób jej kaszkę na swoim mleczku

Melanie pisze:
Aniulka pisze:

z tego co czytałam to można :)
no ja tez czytałam że można, ale zawsze to jest lek a ja jestem przeciwnikiem długiego stosowania leków np uspokajających. Sporadycznie owszem ale nie ciągle

no ja tez czytałam że można, ale zawsze to jest lek a ja jestem przeciwnikiem długiego stosowania leków np uspokajających. Sporadycznie owszem ale nie ciągle

wlasnie w koncu organizm sie przyzwyczaja...
a potem jak bedzie trzeba, nie zadziala, albo trzeba wziac cos silniejszego ::)

Dzieki, Aniulka, sprobuje dac Malej kaszke na swoim mleku ;)
bedzie wilk syty itd... ;)

reklama
powodzenia. Ale lepiej przygotuj się na łyżeczkowe podawanie kaszki... chyba ze Arisa będzie grzeczna i załapie butelkę ;)

Do góry