reklama
nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze to ciag dalszy zabkowania
od wczoraj stosuje vibrulcol i spi do 2 - 4.30
a wczesniej budzila sie juz o polnocy a potem co godzine
wczoraj pani doktor powiedziala, zeby zaczac wprowadzac juz jablko i marchewke
bo Mloda ma problemy z kupkami
od wczoraj stosuje vibrulcol i spi do 2 - 4.30
a wczesniej budzila sie juz o polnocy a potem co godzine
wczoraj pani doktor powiedziala, zeby zaczac wprowadzac juz jablko i marchewke
bo Mloda ma problemy z kupkami
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:ja dzisiaj wzięłam Łukasza do łóżka w nocy na karmienie i.... po godzinie się obudziłam i patrzę a moje dziecko lezy obok mnie a ja w rece trzymam butelkę a smoczek w Łukasza buzi... a mały spał i wcale nie pił juz ;D ;D ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:No mozliwe tylko jak długo będziesz te czopki stosowała??? ja wymiękłam po trzech... daja dobry efekt ale nie jestem pewna czy tak spokojnie można tpo stosowac długotrwale
z tego co czytałam to można
;D ;D ;D ;DMelanie pisze:Aniulka pisze:ja dzisiaj wzięłam Łukasza do łóżka w nocy na karmienie i.... po godzinie się obudziłam i patrzę a moje dziecko lezy obok mnie a ja w rece trzymam butelkę a smoczek w Łukasza buzi... a mały spał i wcale nie pił juz ;D ;D ;D ;D ;D
Blanus to zrób jej kaszkę na swoim mleczku
no ja tez czytałam że można, ale zawsze to jest lek a ja jestem przeciwnikiem długiego stosowania leków np uspokajających. Sporadycznie owszem ale nie ciągleMelanie pisze:Aniulka pisze:No mozliwe tylko jak długo będziesz te czopki stosowała??? ja wymiękłam po trzech... daja dobry efekt ale nie jestem pewna czy tak spokojnie można tpo stosowac długotrwale
z tego co czytałam to można
no ja tez czytałam że można, ale zawsze to jest lek a ja jestem przeciwnikiem długiego stosowania leków np uspokajających. Sporadycznie owszem ale nie ciągle
wlasnie w koncu organizm sie przyzwyczaja...
a potem jak bedzie trzeba, nie zadziala, albo trzeba wziac cos silniejszego :
Dzieki, Aniulka, sprobuje dac Malej kaszke na swoim mleku
bedzie wilk syty itd...
wlasnie w koncu organizm sie przyzwyczaja...
a potem jak bedzie trzeba, nie zadziala, albo trzeba wziac cos silniejszego :
Dzieki, Aniulka, sprobuje dac Malej kaszke na swoim mleku
bedzie wilk syty itd...
reklama
Podziel się: