reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
Dzięki wam dziewczynki. Tak myslałam że znajde w Was oparcie. Tak mi powiedziała moja pani doktor, a ja tez nie uwazam żeby był jakiś kłopot z Łukaszkiem..... może moja pediatra lubi grubiutkie dzieci?????

Aniulka, mi też lekarz wciskał cały czas, że Rozalka za mało przybiera.po prostu jadła tyle ile potrzebowała, poza tym mieściła się w normach. więc jeżeli łukaszek je normalnie to ok. najpierw lekarze mówią, że za mało a później, że trzeba odchudzać.

koreczek83 pisze:
mel wtym wózku świetne są te koło

że duże??

jeśli o to loto ;D to faktycznie, bo my na spacerki do lasu latamy, więc małe kółka odpadają :)

aniulka
laseczki juz napisały co myślą, ja mam takie samo zdanie :)

Aniulka to ciekawe co by Twoja pani doktor powiedziała o Majce ::)
ja się w sumie dziwiłam, bo nikt się mnie nie dopytywał o to ile i co ona je. raz się jedna zdziwiła, że tak malutko waży, ale na zdziwieniu się skończyło :p

jeszcze raz Wam dziewczyny dziękuję. Ja się za mocno nie przejmuję bo w końcu dziecka nie głodzę i je tyle ile chce i kiedy chce! Nasz plan karmienia dzisiaj poszedł sobie do lasu narobić hałasu bo Łukasz sobie zupełnie dzień poprzestawiał i jadł co 3 godzinki a obiadku nie chciał wcale! O i tyle z naszego planu dnia

Aniulko, moja Kama przybrała miesiąc temu 600 przez 6 tyg i sama mi pisałaś, że jest ok :), więc chyba z Łukaszkiem też jest dobrze :) ;)

a ja właśnie stwierdziłam, że Majka przybrała z 4.800 na 5.380 w pieluszce i body... czyli ok.450 pewnie... :(

po marchewie na pewno ruszyła, już widzę że urosła ;D przegonimy jeszcze naszych liderów ;)

beatka pisze:
a ja właśnie stwierdziłam, że Majka przybrała z 4.800 na  5.380 w pieluszce i body... czyli ok.450 pewnie... :(

po marchewie na pewno ruszyła, już widzę że urosła ;D przegonimy jeszcze naszych liderów ;)

YEAH

reklama
Do góry