reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Dzięki wam dziewczynki. Tak myslałam że znajde w Was oparcie. Tak mi powiedziała moja pani doktor, a ja tez nie uwazam żeby był jakiś kłopot z Łukaszkiem..... może moja pediatra lubi grubiutkie dzieci?????

Aniulka, mi też lekarz wciskał cały czas, że Rozalka za mało przybiera.po prostu jadła tyle ile potrzebowała, poza tym mieściła się w normach. więc jeżeli łukaszek je normalnie to ok. najpierw lekarze mówią, że za mało a później, że trzeba odchudzać.

koreczek83 pisze:
mel wtym wózku świetne są te koło

że duże??

jeśli o to loto ;D to faktycznie, bo my na spacerki do lasu latamy, więc małe kółka odpadają :)

aniulka
laseczki juz napisały co myślą, ja mam takie samo zdanie :)

Aniulka to ciekawe co by Twoja pani doktor powiedziała o Majce ::)
ja się w sumie dziwiłam, bo nikt się mnie nie dopytywał o to ile i co ona je. raz się jedna zdziwiła, że tak malutko waży, ale na zdziwieniu się skończyło :p

jeszcze raz Wam dziewczyny dziękuję. Ja się za mocno nie przejmuję bo w końcu dziecka nie głodzę i je tyle ile chce i kiedy chce! Nasz plan karmienia dzisiaj poszedł sobie do lasu narobić hałasu bo Łukasz sobie zupełnie dzień poprzestawiał i jadł co 3 godzinki a obiadku nie chciał wcale! O i tyle z naszego planu dnia

Aniulko, moja Kama przybrała miesiąc temu 600 przez 6 tyg i sama mi pisałaś, że jest ok :), więc chyba z Łukaszkiem też jest dobrze :) ;)

a ja właśnie stwierdziłam, że Majka przybrała z 4.800 na 5.380 w pieluszce i body... czyli ok.450 pewnie... :(

po marchewie na pewno ruszyła, już widzę że urosła ;D przegonimy jeszcze naszych liderów ;)

beatka pisze:
a ja właśnie stwierdziłam, że Majka przybrała z 4.800 na  5.380 w pieluszce i body... czyli ok.450 pewnie... :(

po marchewie na pewno ruszyła, już widzę że urosła ;D przegonimy jeszcze naszych liderów ;)

YEAH

reklama
Do góry