reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

baasia pisze:
a my tez spacerowka jezdzimy- swoja droga nigdy nie mielismy glebokiego wozka tylko spacerowke z kompatybilnym fotelikiem samochodowym- mimo roznych opini ja jestem bardzo zadowolona zreszta w moim miescie (Leeds)wszyscy takimi jezdza jeszcze sie nie spotkalam z gondolka :)
My tez mamy z fotelikiem samochodowym.
Bardzo poreczne bo z wozka do samochodu myk i juz!
Ale zbieram teraz na Bizz-cos tam.
Pozniej wkleje zdjatko.
Kosztuje sporo-399euro ale jest swietny
To prawie mercedes wsrod wozkow ;D
I jest najlzejszym wozkiem swiata ;) ;D

reklama
O taki ;D

85391335_1

a my mamy MUTSY
holenderski wynalazek - baaardzo jestem zadowolona z tego sprzętu
nie kupiliśmy gondolki, bo i po co
fotelik rozkłada się na płasko i tak jak u anineczki mamy 2 w 1
a w zasadzie 3 w jednym, bo to jest zarazem leżaczek domowy ;D

p9240029wozik2iq.jpg

jeździmy po lesie, więc podwozie mamy idealne - śniegi, mrozy i błoto mu nie straszne

spacerówke mamy jeszcze w kartonie, jak nadejda ładne promyki słonka, to wyciagnę tą część wózka ;D
fajnie też, że można "to" podczepić do takiego stojaczka ;D

bylismy dzisiaj na kontroli wagi, bo jak juz pisałam Łukasz za mało przybiera. Przez ostatnie 2 tygodnie przybrał 200g. i Waży 7500. Pani doctor stwieredziła ze dolnej granicy się mieści- 100g na tydzień. Co o tym sądzicie???? Za mało????

Aniulka ale lukaszek je przeciez nie jest tak ze nie ma apetytu...wiec aj bym sie tabelami nie przejmowaął..pozatym ja czytalam ze od 3. miesiaca prawidlowo jest jak dziecko przybiera po 500g na miesiac...wiec duzo by mu nie zabraklo...moze luakszek ma dobra przemiane materii...poza tym duuzw sie rusza....ja bym sie zaczela martwic jakby nie chcial jesc...a skoro je normalnie ...to nie widze problemu :)

reklama
Aniulka Łukasz jest prawie na 50 centylu, tzn jest dobrze
piszesz ,ze je , ma apetyt więc nie ma co sie przejmować
Twój Kubus tez szczuplutki, więc pewnie Łukaszek pójdzie w ślady brata

Do góry