reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

My mamy jakiegoś deltima i do niego dokupiliśmy torbę/nosidło, coś a la śpiworek ze sztywnym dnem i uchwytami, i Kuba jeszcze się mieści.

Ten mam:
foto.php

i takie nosidło
foto.php

reklama
Fajny ten wóz ;D U mnie nie ma szans na takie małe kółka, takie wertepy mam że ledwo moje duże pompowane koła coś amortyzują

My spacerowke kupilismy,a raczej dziadkowie mamy haucka roadster ze skretnym kolem. Narazie tylko w domciu uzywamy,woz gleboki mamy pozyczony od kumpeli.

ja mam dwie spacerówki jedna to razem z głebokim Bebe Car a druga sama spacerówka Peperegro czy jak tam sie pisze ::)

reklama
a my tez spacerowka jezdzimy- swoja droga nigdy nie mielismy glebokiego wozka tylko spacerowke z kompatybilnym fotelikiem samochodowym- mimo roznych opini ja jestem bardzo zadowolona zreszta w moim miescie (Leeds)wszyscy takimi jezdza jeszcze sie nie spotkalam z gondolka :)

Do góry