reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
mam nadzieję ze jak pójde z Łukaszem we wtorek to też się dowiem ze waga drgnęła... trzymajcie kciuki!

Marta pisałaś ze wyjęłas gondolke z wózka... ja to zrobiłam juz miesiąc temu, bo Łukasz sie nie mieścił

bo te gondole to są strasznie krótkie Kuba też się nie mieści ::) mamy dwie spacerówki.

Kuba spokojnie mieści się jeszcze w torbie do wózka ;D Ale jak tylko zrobi się cieplej to przerobimy wóz na wersję spacerową. A jakie macie wózki?

A własnie ostatnio się zastanawiałam kiedy można się przestawić na spacerówkę... No ale póki co M jak Miłość się jeszcze mieści w gondolkę :)

Ja mam typową spacerówkę Inglesina max. Gondolke miałam pozyczoną od innego wózka i prawde mówiąc to kiedy Łukasz na spacerze nie spi to czasem go sadzam i ogląda świat oczywiście w zalezności od pogody

reklama
Do góry