reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną :-)

reklama
ale fajnie, aż miło cztać wyniki naszych wrześniaków :laugh:
wow, 8kg Mikołajek, 9kg Nicholas, aż trudno uwierzyć! Parisce też gratulujemy! i gonimy Was najszybciej jak się da!

Gratulujemy wagom super ciężkim ;)

Kamila moooże waży ok.6 kg, a ja nie daję rady :( Plecy mi wysiadają, krzyże też :p Czasem nie daję rady kroku postawić ::)...

My też gonimy konkurencję, ale pomalutku :laugh: ;)

to z tego co czytam Iga przoduje w wadze cieżkiej wśród dziewuch.... :p :p :p biedne moje plecki

Olaf dzisiaj waży równe 7 kg,
i już bardzo chciałby już siedzieć, więc podciąga się przy pomocy wszystkiego co mu wejdzie pod rączki

dziś były szczepienia... i ważenie: mały ma 7300g, nie wiem ile długości ale długaśny bardzo, z wagi mu całe nóżki wystawały :laugh:
Ważne, że zdrowiutki i wszystko w porządku. Dostał jedynie Zyrtec na to uczulenie na buźce o którym wcześniej pisałam.
Pozdrawiamy!

no i jestesmy po sczepieniu ::) okazało sie ze jeszcze musimy w kwietniu zaszepić sam HIB, bo pierwsze szczepienie mieliśmy zwykłą szczepionką :p

Parisa Aurelia waży 6800
a ja myslałam, ze ponad 7 kg ::)

reklama
Do góry